Nike dropt preview van de nieuwe Nike Presto React

Eindelijk is het zo ver! Nike heeft een preview gedropped van haar lang verwachte nieuwe mash-up model: de Nike Presto React. Het model combineert facetten van de 'runners classic' React Element 87 en de Air Presto. De schoen is een hommage aan de innovatie drang van Nike. Met de Nike Presto React brengt het Amerikaanse sportmerk twee tijdperken van hardlooptechnologie samen in één fraai model.

Check de foto's van het nieuwe hybride model hierboven. De preview is vormgegeven in een coole classic zwart/wit/rode kleurencombo, maar de schoen zal uiteindelijk uitgebracht worden in meerdere kleuren. De schoen heeft het bovenwerk silhouet van de Air Presto welke gemaakt is van een combinatie van neoprene en mesh. Dit alles wordt bijgestaan door de kenmerkende 'dynamic TPU lacing cage' op de middenvoet en een nieuw vormgegeven tong. De kenmerkende tussenzool van de React Element 87 maakt het design helemaal af. De buitenzool is, zoals het hoort, gefabriceerd van rubber.

Sta je te popelen om door te straten te flaneren met deze harde sneakers? Dan zul je waarschijnlijk echt nog eventjes geduld moeten hebben. Nike heeft de releasedatum nog niet bekend gemaakt. Wat wel zeker is dat de schoen ergens in 2019 gelanceerd zal worden. Als je echt niet kan wachten kun je natuurlijk bij ons gewoon nog steeds de Nike Air Presto bestellen. Hou de blog van theSneaker.nl in de gaten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste releases uit sneakerland!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software