Nike dropt NikeCourt Lite 2 in frisse Pink Foam colorway

De basketbal en hardloop klassiekers van Nike zijn legendarisch. Maar wat veel mensen niet weten is dat de Amerikaanse sportgigant naast deze krakers ook een aantal hele coole tennisschoenen heeft uitgebracht. Een paar zijn zelfs om van te watertanden, zoals de NikeCourt Lite 2. Dit sicke model wordt uitgebracht in een aantal nieuwe en dope colorways. Check snel deze Pink Foam release!

Ook op de tennisbaan is Nike één van de grootste spelers. Nike lijkt door middel van re-releases in frisse colorways een aantal van deze tennisschoenen nu in de richting van het lifestyle segment te pushen. De NikeCourt Lite 2 was altijd al een lust voor het oog maar is oorspronkelijk zo ontworpen dat je er uitmuntend een balletje mee kan slaan op de gravelbaan. Zo zorgt de speciale zool voor extra grip op gravel. Bovendien is de zool gemaakt van foam wat voor een ultieme demping zorgt. Daarnaast heeft de schoen een gewatteerde kraag en tong die hierdoor allebei extra volume hebben. Het resultaat? Je enkel zit als een rots zo vast, wat zorgt voor extra stabiliteit tijdens het tennissen!

Het vetste aan de NikeCourt Lite 2 Pink Foam is dat ‘ie gemaakt is van een mix van hoogwaardige premium materialen en coole kleuren. Zo treffen we grof suède aan op de toebox en bovenaan bij de veters. Dit suède is grijs van kleur terwijl de rest van de upper overwegend wit is. De sockliner en de veters zijn rood en de tong en de midsole zijn zachtroze van kleur. De zachte roze en fel rode accenten vullen elkaar perfect aan! De midsole is roze maar heeft ook groene, blauwe en rode accenten. Nike branding mag uiteraard ook niet ontbreken op deze zeer fraaie sneaker: op de zijkant van de sneaker treffen we de bekende Swoosh aan met daarop in het rood nog eens de merknaam. Op de hiel van de schoen staat het NikeCourt logo.

De schoen heeft meerdere kleurrijke details die op fraaie wijze contrasteren met elkaar én met het witte bovenwerk van de schoen. De kleuren zijn fris en het kleurenpalet lijkt op dat van een kunstwerk van Piet Parra. Oftewel, halen deze schoen! De NikeCourt Lite 2 Pink Foam is vanaf nu te verkrijgen via de officiële Nike shop en gaat je 75 euro kosten.

Blijf de social media kanalen theSneaker.nl volgen om op de hoogte te blijven van de laatste vette releases uit de sneakerwereld. Abboneer je op onze Facebook page of volg ons op Instagram. Check ook onze andere coole Nike sneakers. We zijn de grootste online sneakershop van Nederland: bij ons kies je uit meer dan 20.000 Nike sneakers

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software