Nike dropt de Air Max 1 in twee erg dope nieuwe colorways!

Fans van de Nike Air Max 1 hebben het momenteel zwaar. Hopelijk heb je ergens nog een goed gevuld spaarvarken staan, want Nike blijft driftig komen met nieuwe en verfrissende Air Max 1 releases. Tegenwoordig lijkt het wel elke week raak te zijn! Elke keer wanneer je denkt dat het allemaal niet dikker kan, bewijst Nike het tegendeel. Zo ook nu weer, met de release van de moddervette Nike Air Max 1 Premium SC in de colorways 'Dark Atomic Teal' en 'Team Red'!

Het betreft twee nieuwe uitvoeringen van de Air Max 1 Premium, welke net een tikkeltje anders dan de normale versie. Dit omdat 'ie vervaardigd is iets kwalitatievere materialen: een smaakvolle mix van zacht kwaliteitsleer en suède!

De 'Dark Atomic Teal' heeft een mudguard opgetrokken uit suède in smaakvol groen. Even wat vakjargon tussendoor: mudguard is het Engelse woord voor spatbord. In de sneakerwereld bedoelen we hiermee het onderste gedeelte van de upper van de AM1, welke zich over de gehele lengte van de schoen uitstrekt. De 'Dark Atomic Teal' colorway heeft een jewel mini Swoosh op de zijkant in dezelfde kleur. De rest van de sneaker? Lekker wit! De witte middenzool en de coole doorzichtige Air Max unit's maken deze colorway helemaal af.

De naam 'Team Red' zegt het eigenlijk al. Deze colorway is.. eh.. vooral erg rood! Het gehele bovenwerk van de schoen is gemaakt van rood suède, en heeft een zwarte jewel mini Swoosh die op fraaie wijze contrasteert met de upper. Ook deze schoen komt op een spierwitte middenzool. Een nieuwe klassieker lijkt geboren.

Beide juweeltjes zijn gereleased op 21 oktober, en dus nu te verkrijgen! Sla snel je slag. Check de sneakers op Nike.com. Bevalt de Air Max 1 je, maar deze colorways (we kunnen het haast niet geloven) je ietsje minder? Check dan snel ons volledige aanbod aan Air Max 1's, welke – al zeggen we het zelf – gigantisch is!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software