Nike dropt Air Max 97 en Air VaporMax 97 in Metallic Gold

De misschien wel de meest populaire Nike colorway aller tijden, 'Metallic Gold', is helemaal terug van weggeweest! Zowel de Air Max 97 als de VaporMax 97 zullen deze maand nog gereleased worden in Metallic Gold.

De Nike Air Max 97 'Metallic Gold' heeft een opvallende rode Swoosh op de zijkant. Dit subtiele detail zorgt voor een fraai contrast. Verder is de sneaker vooral goud. Heel erg goud. Met deze patta beschik je instant over een koninklijke uitstraling. Daarnaast ben je met deze schoenen aan je voeten niet te missen! De midsole is wit, en heeft een elegant goud middenstuk. De sneaker is al een aantal dagen exclusief verkrijgbaar bij End Clothing. Vanaf morgen zal de sneaker ook beschikbaar komen via de officiële Nike webshop en andere geselecteerde retailers. Je haalt dit kunstwerk al in huis voor 165 euro.

De Nike Air VaporMax 97 'Metallic Gold' wordt verwacht eind mei, en beschikt over alle kenmerken van de legendarische runner uit 1997. Bijvoorbeeld de golvende en kenmerkende upper, die bekend zijn geworden door haar spetterende colorways zoals de bekende 'Silver Bullet'. De Swoosh is net zoals bij de Air Max 97 smaakvol rood. De enige opvallende wijziging is de Air Bubble in de zool van de schoen, welke nu is vervangen door een nog coolere VaporMax Air Unit. Het bovenwerk van de schoen is verder geheel in tact gelaten. De sneaker zal gereleased worden op 31 mei, en gaat je 225 euro kosten.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software