Nike brengt opvolger van Roshe One uit: de Roshe Two

Vier jaar geleden tijdens de Olympische Spelen releasede Nike de “Roshe One”. De echte trendsetters omarmden de sneaker onmiddellijk, de sneaker fanaten volgden al snel, en niet veel later kwam daar een breder publiek bij. Een heel breed publiek. De Roshe One is namelijk zonder twijfel één van de meest populaire silhouetten van de Amerikaanse sportgigant van de afgelopen 10 jaar. De schoen zag het levenslicht als de “Rosherun” maar werd later hernoemd tot de “Roshe One”. Dit was al een teken aan de wand dat menig harten sneller deed kloppen; alles wees erop dat Nike op de achtergrond bezig was aan een nieuwe release. En nu istie dan eindelijk daar! Nike kondigde de afgelopen week – wederom tijdens de Olympische Spelen - de “Roshe Two” aan!


Oké, opvolgers worden zelden zo goed ontvangen als het origineel. Maar Nike heeft er alles aan gedaan om van de Roshe Two een waardige opvolger te maken. En ze zijn er naar onze mening nog in geslaagd ook! Positief is het feit dat er niet radicaal gesleuteld is aan de look & feel van de schoen. Zo is de schoen wat hoger, en heeft ‘ie meer contour door middel van duidelijke randen. De tong van de schoen is getransformeerd tot sok, die aangetrokken kan worden door middel van een nieuw veter systeem. De ‘chunky’ zool lijkt hetzelfde, maar wij verklappen het alvast: hij is nog net ietsje dikker en ziet er daarom nog een stuk cooler uit!


De schoen is nog steeds even minimalistisch als comfortabel. De Roshe Two heeft grotendeels dezelfde looks waar zijn grote broer zo populair mee is geworden. Met de hoofdingrediënten van deze schitterende sneaker zit het dus wel goed. Toch heeft de sneaker een echte update gehad. De sneaker komt beschikbaar in zes colorways: Midnight Navy, Black, Iguana Green, Atomic Pink, Grey & Black. De Nike Roshe Two is gereleased op 20 augustus en kun je natuurlijk zo snel mogelijk bestellen op theSneaker.nl!


Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software