Nike brengt de vintage runner Outburst OG Runner opnieuw uit

Ben je een '80's kid'? Dan is de kans aanwezig dat je je deze sneaker nog goed herinnert. Nike brengt de Outburst OG Runner opnieuw uit! En dit komt als een grote verrassing. De Outburst OG Runner heeft een coole vintage look en komt oorspronkelijk uit 1993. Na een korte periode van populariteit verdween de sneaker weer in de anonimiteit, maar nu issie weer helemaal terug!

2018 is nu al een opwindend jaar voor de doorgewinterde Nike fan. De afgelopen maanden heeft Nike al een aantal nieuwe modellen uitgebracht die zeer positief onthaald zijn. Daardoor zou Nike haar oude modellen gemakkelijk links kunnen laten liggen. Maar gelukkig voor ons doen ze dat niet, en duiken ze ook regelmatig de archieven in om een oud pareltje af te stoffen.

De afgelopen week bereikte ons het bericht dat Nike een model uit de negentiger jaren opnieuw uit zou gaan brengen. En nu is het duidelijk geworden dat het om niemand minder gaat dan de Outburst OG Runner! In de jaren negentig was het een populair model, maar werd niet veel later – om voor ons onduidelijke redenen – jarenlang genegeerd.

De Outburst OG Runner zal aanvankelijk gereleased worden in twee colorways: Opal Green en Solar Red. Beide zijn een lust voor het oog. De swoosh en het Nike Air logo zijn gekleurd en contrasteren op fraaie wijze met het overwegend witte bovenwerk. De schoen is gemaakt van verschillende duurzame materialen zoals suede en leer en heeft een mesh paneling.

De afgelopen maanden heeft Nike al verschillende vintage modellen opnieuw uitgebracht, zoals onder andere de Nike Air Span II, die uitgebracht zal worden in een collab met het Amsterdamse Patta. De Outburst OG Runner is als je het ons vraagt een hele mooie toevoeging aan dit rijtje van opnieuw uitgebrachte classics! Bevalt de look van deze retro runners je? Dan zul je nog eventjes geduld moeten hebben. De schoen zal gereleased worden in maart, maar de exacte datum is nog niet bevestigd. Hou onze blog in de gaten voor meer informatie!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software