Nike brengt Air Max 90 opnieuw uit in twee vette snakeskin colorways!

We hebben weer twee gave nieuwe Nike Air Max 90 sneakers voor jullie! Oké, we moeten eerlijk zijn, niet helemaal nieuw: beide sneakers zijn re-releases en komen oorspronkelijk uit 2003. Maar vergis je niet, de Nike Air Max 90 ‘Python’ en ‘Green Python’ zijn nog steeds helemaal on point!

Omdat slangenleer op sneakers destijds iets totaal nieuws was werden beide sneakers gigantische hits. Het is duidelijk dat animalskin op sneakers momenteel enorm hip is. Zo droppen beide grootmachten Nike en adidas de laatste tijd bij de vleet sneakers gehuld in faux dierenvacht zoals leopard en zebra. De twee re-releases van deze twee snakeskin klappers passen natuurlijk helemaal in dit rijtje! 

Air Max 90 ‘Green Python’

De body van de sneaker mixt groen met zwart. De tong, toebox, swoosh en heeltab zijn gemaakt van pikzwart glad kwaliteitsleer. Op deze zwarte basis zitten groene overlays van snakeskin, die helemaal doorlopen vanaf de zijkant tot aan de tenen. De mudguard is ook zwart, maar is dan weer vervaardigd van zacht suède. Fraai contrasterende rode accenten vinden we terug in de veters en in de Nike branding op de heeltab. En weet je wat? De Air Bubble is ook rood! De sneaker ziet er precies zo uit als in 2003. 

Air Max 90 ‘Python’

Als je niet beter zou weten, zou je haast denken dat de foto’s van deze sneaker per ongeluk zijn geschoten op een zwart-wit rolletje. Niets is echter minder waar: de sneaker combineert op stijlvolle wijze zwart en wit met verschillende grijstinten. De sneaker wordt uiteraard gekenmerkt door overlays van slangenleer en heeft net als de Green Python een mudguard van zacht zwart suède. Het gebruik van verschillende materialen geeft het bovenwerk een mooi relief.

Beide sneakers zullen gereleased worden op 13 juni en gaan je ongeveer 140 euro kosten. Zodra er meer nieuws is waar je deze vette retro sneakers kunt ophalen zullen wij hier meteen bericht van doen op onze blog. Blijf ons dus volgen op Facebook of Instagram en blijf automatisch op de hoogte van de allerlaatste releases uit Neerlands' sneaker game!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software