Nike Air Max Triax 96 Retro - Release info

Het is officieel: niemand minder dan de Nike Air Max Triax 96 krijgt een retro behandeling en zal in december opnieuw worden uitgebracht in twee originele colorways.

De Amerikaanse sportgigant Nike is voortdurend bezig met het doorspitten van haar eigen archieven, op zoek naar verrassende heruitgaven van retro modellen. De nadruk lag hierbij de laatste tijd op het einde van de jaren negentig tot en met de eeuwwisseling. Vandaag is echter bekend geworden dat er een retro release zal plaatsvinden van één van Nike’s meest geliefde sneakers uit midjaren negentig: de Nike Air Max Triax 96!

De Air Max Triax 96 wordt nieuw leven ingeblazen en begint aan een tweede jeugd: er zijn officiële beelden verschenen van twee nieuwe OG colorways. De klassieker was in de jaren negentig bijzonder populair. De sneaker had een relatief kleine Air Unit – zeker vergeleken tot de lang uitgestrekte Air Units die op dat moment populair waren – had een minimalistische uitstraling en is misschien wel de meest stijlvolle hardloopschoen uit Beaverton allertijden. De Air Max Triax 96 was bovendien tijdens de Olympische Zomerspelen van 1996 in Atlanta de signature sneaker van de populaire Amerikaanse atleet Michael Johnson.

De sneaker wordt op de markt gebracht in haar twee OG colorways met een witte basis: de frisse White/Purple-Black met oranje swooshes op de heel en de outsole en de White/Red-Black met blauwe swooshes. Ben jij fan van aesthetics uit de jaren negentig? Dan is deze sneaker echt wat voor jou. De sneaker zal verkrijgbaar zijn vanaf 5 december via de officiële Nike store en gaat je vermoedelijk rond de 120 euro kosten. Check in de webshop van theSneaker.nl ook een andere modellen van Nike. Bij ons heb je de grootste keuze van Nederland – dat garanderen we je!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software