Nike Air Max Tailwind IV dropt in vette White Racer Blue colorway

De Tailwind IV is een kind van de olschool Air Tailwind uit 1979 en werd zo’n twintig jaar later geboren, in het jaar 1999. En nu, wéér twintig jaar later, is het silhouet helemaal terug van weggeweest in de nieuwe vette White Racer Blue colorway!

De release in 1999 was aanvankelijk geen succes. De sneaker verdween na een korte periode in de luwte – onze theorie is dat de mensheid destijds gewoon nog niet klaar was voor een futuristische high-tech runner met zoveel stijl.

De allereerste colorway van de Tailwind IV had een witte basis met fel contrasterende gele en groene overlappingen. Ook karakteristiek aan het model waren de kleine swooshes die terug te vinden waren op verschillende plekken van de upper. De sneaker viel verder ook op door haar opvallende ribbels op de zijkant en de opvallend grote Air Units. Tel daarbij op de smaakvolle mix van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals leer, textiel en mesh en je hebt ultieme sneaker!

De Nike Air Max Tailwind IV White Racer Blue heeft net als de original een witte upper. Daarop trefefen we echter verschillende blauwe en zwarte details aan. Kijk je met ons mee? De Nike Air Max branding op de toebox en de tong is blauw van kleur, net als de Air Unit en de lacetips. De midsole, de sockliner en de veteroogjes zijn echter weer pikzwart gekleurd. Al deze kleuren leven op harmonieuze wijze samen op het bovenwerk: naar onze mening is de White Racer Blue colorway een hele fraaie!

Deze gave editie van de Tailwind IV is verkrijgbaar via de officiële Nike shop voor een schamele 170 euro. Sla snel je slag door op de bovenstaande link te klikken! Vind je de schoen tof, maar wil je voor de zekerheid toch nog even een aantal andere colorways checken? Ga dan gerust eens naar de webshop van theSneaker.nl – bij ons vind je alle sneakers van de beste webshops van Nederland. En dat allemaal onder één dak!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software