Nike Air Max 90 maakt een trip into the wild en verschijnt in Gator Green colorway

Het is weer herfst en de kleuren om ons heen worden steeds donkerder. Nike is zich hiervan bewust en dropt de nieuwe Nike Air Max 90 Gator Green in herfstkleuren! De Amerikaanse sportgigant verkent zoals zo vaak het territoria van het dierenrijk en maakt met de nieuwe colorway een echte trip into the wild!

De Nike Air Max 90 is een original classic en is inmiddels beschikbaar in honderden verschillende gedaantes en colorways. De dertigste verjaardag van het model komt steeds dichterbij en Nike lijkt met de vele nieuwe releases al te zijn begonnen met het uitdelen van cadeautjes.

De nieuwe Gator Green versie is wild! Het silhouet is uiteraard geheel intact gelaten, maar het iconische model heeft wel een exotische make-over gekregen. De sneaker heeft een olijfgroene colorway in een smaakvolle combinatie met enkele toffe prints van wilde dieren. De upper bestaat uit krokodillenhuid in de mix met camouflerende dierenprints zoals we deze kennen van onder andere het luipaard.

Het meest opvallende is misschien wel de groene krokodillenprint, die we aantreffen op de mudguard die zoals altijd bij de AM90 over de gehele lengte van de schoen doorloopt. De camouflerende overlays op het bovenwerk treffen we aan op de mid-foot en loopt door tot aan de toebox. Hoewel deze prints wel wat weghebben van een luipaard, is het lastig te zeggen welk dier hier precies is afgebeeld. De overlays bestaan uit een combinatie van beige, bruine en zwarte tinten en zijn bovendien uitgerust met ponyhair, wat voor een zeer aaibare textuur zorgt. De buitenzool is grijs, maar heeft een semi-doorzichtbare rode coating wat zorgt voor een nog wildere en ietwat bloederige finishing touch.

Je leest het goed, de nieuwe Nike Air Max 90 Gator Green heeft een beestachtige look en combineert wildlife met the streets.  De sneaker is vanaf morgen te verkrijgen via de officiële Nike webshop en gaat je 160 euro kosten. Een andere versie van de Nike Air Max 90 online kopen? Kijk ook eens in de collectie van theSneaker.nl – de beste en grootste sneakerzoekmachine van Nederland!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software