Nike Air Max 90 komt in vette Vinyl colorway met unieke details

Ah, de goede oude tijd. Een nummer afspelen op vinyl blijft iets magisch hebben. Nike ziet hier ook de romantiek van in en dropt de moddervette Nike Air Max 90 Vinyl. De AM90 is de afgelopen jaren al meerdere keren ingezet om een hommage te brengen aan de muziek. Deze zomer zelfs nog, toen Nike met de de Air Max 90 Mixtape kwam. En nu brengt de Amerikaanse sportgigant de sneaker uit in een nieuwe Vinyl colorway die geïnspireerd is op old-school records.

Vinylplaten zijn pikzwart. Het bovenwerk van de Nike Air Max 90 Vinyl is dit ook. Toch heeft de sneaker ook enkele kleurrijke details, die er lekker uitknallen omdat er bij deze sneaker zuinig is omgesprongen met kleur. Zo treffen we enkele rode details aan rondom de eyestays en de Air Max branding, welke een verwijzing zijn naar de flikkerende rode lampjes die we doorgaans op een draaitafel aantreffen.

Het meest in de buurt bij Vinyl komen de delen van de schoen die uitgerust zijn met groeven. Dit tref je onder andere aan op de Swoosh, de hiel, een deel van de tussenzool en de twee panels rondom de eyestays. Kijk maar eens goed! Het mooiste en meest kenmerkende detail zit echter op de tong. Hier zien we namelijk een zeer kleine en minimalistische langspeelplaat, welke het Nike logo in het midden heeft. Op beide schoenen staat de Nike branding een andere richting op, zodat er een beweeglijk effect ontstaat en de LP’s op de schoen haast wel echt lijken te spinnen! De zool van de sneaker is ijsblauw en maakt deze toffe en unieke sneaker naar onze mening helemaal af.

De sneaker zal gelanceerd worden op zaterdag 24 Augustus. De sneaker is te (pre)orderen bij diverse geselecteerde retailers en bij de officiële Nike shop zelf. Check ook eens de andere Air Max 90 colorways die we verkopen bij theSneaker.nl – de grootste sneaker shop van Nederland!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software