Nike Air Max 2 Light komt fresh in nieuwe 'Blue Lagoon' release

Eind vorig jaar was 'ie ineens helemaal terug: de Nike Air Max 2 Light. De terugkeer van de legendarische sneaker kwam geheel onverwachts en daardoor met een extra harde 'bang'. En er is goed nieuws: de Amerikaanse sportgigant heeft alweer een nieuwe colorway voor de AM2 Light aangekondigd!

De AM2 Light had nog geen re-issue gehad sinds haar oorspronkelijke drop in 1994. Mocht je de sneaker niet kennen, dan zegt de naam het misschien al wel: de sneaker is een iets lichtere en ietwat gestripte editie van de Air Max 2. Het grootste verschil tussen beiden zit 'm in de Air Unit, welke bij de Light versie een stukje dikker is. Hierdoor schieten de comfortlevels van deze sneaker door het dak heen!

De colorway die gedropped zal worden door de heren van Nike is 'Blue Lagoon'. Het kleurenpallet van Blue Lagoon is volgens onze collega's van HighSnobiety gebaseerd op de kleuren van de Miami Dolphins, een professioneel en geliefd American Football team uit de Verenigde Staten.

En cool dat 'ie is! Check de pics maar eens. De colorway heeft een wit lederen bovenwerk in combinatie met licht blauwe panels en een oranje Air Unit. De Nike swoosh? Die is knalzwart. Dit kleurenspel geeft de sneaker een super fris uiterlijk! De Blue Lagoon is na de 'University Gold' alweer de tweede nieuwe colorway in twee weken. Is dit een voorteken van dat er ons nog veel meer nieuws te wachten staat? Wij hopen het ten zeerste!

Voor de echte sneaker romantici, hold up, geen paniek. De sneaker ziet er namelijk nog precies hetzelfde uit als in 1994. Het enige verschil zit 'm in het gewicht! De tijd heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan, zeker niet in het hypermoderne Nike lab. Door de toepassing van de allerlaatste technologieën hebben de knappe koppen van Nike de sneaker nog lichter weten te maken. De 2019 versie weegt maar liefst 30 gram minder dan de oorspronkelijke 1994 uitgave (die ook al een lichtgewicht pur sang was)!

Retro sneakers met een chunky vibe zoals deze Nike Air Max 2 Light 'Blue Lagoon' zijn weer helemaal hot. Wie wil deze fraaie sneaker nou niet? De sneaker is vanaf 18 januari verkrijgen via de officiële Nike store en verschillende geselecteerde dealers. Bekijk ook eens de voorloper van de Light, de Nike Air Max 2, in onze webshop. Ook van deze sneaker zijn wij groot fan. Er is keuze genoeg!

BESTEL DE NIKE AIR MAX 2 LIGHT BLUE LAGOON HIER

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software