Nike Air Max 1 Premium dropt in twee dope nieuwe colorways!

Jeminee. Nike blijft dit jaar maar komen met nieuwe uitvoeringen van één van onze all-time favorites: de Nike Air Max 1. Vandaag hebben ze de toffe colorways 'Tan' en 'Dark Brown/Mesa Orange' aangekondigd voor de Premium editie.

Dit jaar viert Nike de 30e verjaardag van de Air Max 1, en als een moeder die trots is op haar kind wordt de sneaker dit jaar daarom extra in het zonnetje gezet. Je zou misschien zeggen: is dat niet overdreven? Nee, want wij kunnen er stiekem geen genoeg van krijgen! Dit keer gaat het om twee nieuwe uitvoeringen van de Air Max 1 Premium, welke verschilt van het origineel omdat 'ie gemaakt is van uit een mix van zacht kwaliteitsleer en suède.

Nike Air Max 1 Premium 'Tan'

De 'tan' colorway is – de naam zegt het al – lichtbruin van kleur. We treffen smaakvolle suède details aan op de mudguard (in het Nederlands 'spatbord' - de strook op de zijkant van de upper) en de sidepanels. Deze details leven op een harmonieuze wijze samen met de lederen swoosh en heeltab. De toebox is gemaakt - zoals het hoort - van mesh. De frisse witte zool maakt de sneaker helemaal af!

Nike Air Max 1 Premium 'Dark Brown/Mesa Orange'

Ook deze sneaker is een fraaie mix van leer, suède en mesh. De sneaker is donkerbruin van kleur, met een paar coole contrasterende oranje details. De mudguard, de heeltab en de swoosh zijn van leer, en de sidepanels zijn vervaardigd van lekker zacht suède. De toebox is uiteraard van mesh, wat zorgt voor een hoog draagcomfort!

Release

Beide sneakers zullen naar verwachting droppen in oktober. Een exacte releasedatum is echter nog niet bekend gemaakt. Je zult dus nog even geduld moeten hebben. Tip: print een foto van de sneakers uit, hang 'm tot die tijd boven je bed, en kijk er even naar voordat je naar dromenland vertrekt. Als je echt niet kunt wachten en zo snel mogelijk een toffe Air Max 1 in huis wil halen, check dan snel het volledige aanbod in onze webshop.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software