Nike kondigt veelbelovende Nike Air Max 1 'Jewel' aan

Bij Nike weten ze hoe ze ons blij maken. Dat hebben ze vaak genoeg bewezen. Een nieuw bewijs hiervoor is de aankondiging van de Nike Air Max 1 'Jewel'! Het ontwerp van de schoen overtreft onze stoutste dromen.

Het is duidelijk dat 2017 het jaar is van de classic Air Max 1. De sneaker vervulde al een hoofdrol tijdens de jaarlijkse Air Max Day toen 'ie werd gereleased in verschillende nieuwe colorways waarvan wij spontaan begonnen te watertanden. Net toen het leek dat de Air Max 1 storm even was gaan liggen, komt het designteam van Nike met wéér een geweldige release op de proppen!

De Air Max 1 Jewel is een regelrechte klassieker. De Jewel colorway stamt al uit 1996, en was ook destijds gelijk een hit. De uitvoering heeft een cleane witte upper die vervaardigd is van het fijnste leer. De swoosh op de zijkant is rood, en kenmerkend voor de Jewel colorway istie vormgegeven in de 'jelly' stijl. Ook de swoosh op de tong en de Air Max unit zijn rood van kleur. Misschien wel het fraaiste detail treffen we aan op de onderkant van de sneaker, welke gemaakt is van doorzichtig materiaal met daaronder een gigantische Nike swoosh. Deze grote swoosh op de zool is een ander kenmerk uit de Nike Jewel series: traditie wordt in ere gehouden!

De exacte releasedatum is nog niet bekend, maar dat dit juweeltje er gaat komen is inmiddels bevestigd en dus 100% zeker. Houdt onze blo in de gaten, als je echt niet kan wachten bekijk je in de tussentijd snel ons gigantische aanbod van andere Air Max 1 sneakers.

 

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software