Nike Air Jordan 1 Mid dropt binnenkort in harde Satin Blue colorway

We hebben goed nieuws voor alle Jordan fans: Nike lijkt de laatste tijd bezig met het pushen van de Air Jordan 1 Mid. Er komen recentelijk veel nieuwe colorways uit van het model en ook nu zijn er weer nieuwe beelden uitgelekt van een nieuwe colorway: de Air Jordan 1 Mid Satin Blue! Check ‘m snel!

De Air Jordan 1 High & Low werden gereleased in 1985. Rondom de eeuwwisseling introduceerde Nike ook een halfhoge editie: de Air Jordan 1 Mid. De collar van het model werd enkele centimeters ingekort ten opzichte van de High, en kreeg een iets schuin oplopende high-top. Hierdoor bleek de sneaker niet zo praktisch om mee te basketballen: wel knalde ‘ie linearecta het lifestyle segment in.

Kijk toch eens naar de foto’s. De Nike Air Jordan 1 Mid Satin Blue is om van te watertanden! Terwijl de toebox en de collar normaal gemaakt zijn van stevig zwart leer, zijn ze bij deze sneaker gemaakt van zijdezacht ogend materiaal in lichtblauwe tinten. Dit unieke detail maakt deze unieke sneaker gelijk erg.. uniek!

De Swoosh is aangebracht op een witte basis met daarover zwarte overlappingen. En er is iets opvallends aan deze Swoosh, hij lijkt namelijk haast geweven te zijn en steekt daardoor iets uit. Hierdoor ontstaat er als het ware reliëf op het bovenwerk. De Swoosh lijkt wel 3-dimensionaal. Erg sick!

De doorgewinterde sneaker kenner weet dat er bij de Air Jordan 1 Mid normaalgesproken Nike Air branding op de tong staat. Kijk nog eens? Surprise! De Nike Air branding is in de Satin Blue versie vervangen door het Jumplogo met daaronder de tekst ‘AIR’. De finishing touch zijn de Air Wings op de zijkant, die weergegeven zijn in kraakhelder wit.

Er is helaas nog geen informatie wat betreft de release van de Nike Air Jordan Mid Satin Blue. De verwachting is dat ‘ie nog voor de jaarwisseling gereleased zal gaan worden. Hou onze blog dus goed in de gaten. Check in de tussentijd ook eens de andere Nike Air Jordan modellen in de webshop van theSneaker.nl. Wij hebben de grootste Air Jordan collectie van Nederland.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software