Nieuwe sneaker voor speciaal voor de dames: Puma Cell Stellar!

Puma heeft aangekondigd over een kleine week weer een nieuwe freshe damessneaker droppen! Een nieuw silhouet is altijd een interessant moment omdat je bij de release nooit helemaal weet of dat ‘ie in de smaak zal vallen bij de fans. Maar over dit design hadden wij op de redactie meteen goed gevoel. De Cell Stellar heeft een moderne én retro uitstraling en past bovendien helemaal in de huidige dadsneaker trend!

De contouren van het silhouet stammen uit de jaren ’90 en zijn verantwoordelijk voor de retro look. De colorway doet hier nog een schepje bovenop: de zwart/witte combo is ook erg lekker vintage. De basis van de schoen is wit maar komt met stijlvolle zwarte lederen overlappingen. Op de zijkant van de schoen treffen we de wereldberoemde Puma branding, deze gemaakt is van wit leer. De gouden branding op de hiel is de kers op de taart en geven de sneaker een welhaast koninklijke uitstraling!

Maar de sneaker is ook met recht modern te noemen. De upper komt op een witte zool met een rood detail op de hak: in dit element zit de hypermoderne Cell technologie verwerkt. De CELL-zool bestaat uit een structuur van zeshoekige cellen. De vorm van deze cellen geven je voeten de perfecte demping. De zool is gemaakt van polyurethaan-elastomeer (tevens een goed scrabble woord), waardoor je jezelf met deze sneakers erg snel, stabiel en 'smooth' zal voortbewegen!

Kortom: deze sneaker heeft de beauty én de brains. Ze ziet er geweldig uit en heeft het ultieme loopcomfort. De Puma Cell Stellar wordt gereleased op 23 mei en gaat je 120 euro kosten. Houdt onze Facebook blog in de gaten voor de laatste nieuwtjes omtrent de nieuwste modellen en releases! Check ook eens ons volledige Puma CELL aanbod of kijk eens verder naar andere Puma sneakers zoals de fraaie Puma R698 of de Puma Ignite.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software