Nieuwe Release: Twee nieuwe colorways voor de Nike ACG MOC 3.0

Nike heeft alweer een toffe nieuwe release voor ons. Het merk met de Swoosh heeft twee nieuwe colorways gelanceerd voor de ACG MOC 3.0 lijn. Ze zijn vanaf vandaag te verkrijgen! De sneaker is er duidelijk één uit de categorie: "Hate It Or Love It". Wat vinden jullie? 

Het model maakt onderdeel uit van Nike’s ACG lijn. ACG staat voor ‘All Conditions Gear’ en had bij haar oprichting in 1989 als doel om louter innovatieve atletische kleding te ontwerpen die geschikt waren voor alle mogelijke (weers)omstandigheden. Sneakers uit de ACG lijn zijn altijd vernieuwend, experimenteel, non-commercieel en komen in gewaagde colorways en silhouetten die al sinds jaar en dag een inspiratie zijn voor de ware sneakerheads.

Een ook de nieuwe Nike ACG MOC 3.0 is een eyecatcher pur sang! De ACG MOC werd oorspronkelijk gereleased in 1994 en lijkt op een kruising tussen een sneaker, een instapper en een pantoffel. Het bovenwerk van het gestroomlijnde silhouet wikkelt zich strak om de voet en is gemaakt van ripstop. Ripstop is een weeftechniek met een geruit uiterlijk waardoor het textiel extra stevig en scheurbestendig is. De voering van de schoen is van isolerend polyester wat de comfort-levels een flinke boost geeft. De AGC MOC 3.0 is uitgerust met handige treklipjes bij de tong en de hiel waardoor je het nauw passende bovenwerk, die strak om je voeten zit, makkelijk aantrekt. Opvallend ten opzichte van andere Nike modellen is ook de branding. De Swoosh staat op de toebox en de AGC line wordt geroot op de treklipjes!

De twee nieuwe zijn ‘Tie-Dye’ en ‘Midnight Navy’. De Tie-Dye colorway is bijzonder omdat ‘ie asymmetrisch is – en hiermee bedoelen we dat de linkerschoen afwijkt van de rechterschoen. De kleur combineert felle retro kleuren als geel, oranje, rood, paars en blauw in één colorway. Het geheel is weergegeven op een spiraalvormige manier en doet wat dat betreft denken aan de albumhoezen, designs en t-shirts uit de seventies. De Midnight Navy is een hele andere colorway. Strak. Modern. De strakke donkerblauwe kleur, die terug te vinden is op het gehele bovenwerk, zorgt ervoor dat de schoen te combineren is met veel verschillende stijlen!

Beide schoenen zijn uitermate geschikt voor de zomer! Is één van beide colorway echt iets voor jou? Sla dan snel je slag. Ze zijn vanaf nu te verkrijgen via de officiële Nike webshop voor slechts 89 euro. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste releases? Volg ons dan op Facebook of Instagram. Dan weet je zeker dat je nooit iets mist!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software