Nieuwe release: Saucony Grid 8000 Aquamarine Pack

Het geliefde GRID 8000 silhouet van Saucony is weer terug! Saucony blaast het model uit 1991 nieuw leven in door middel van de introductie van de Aquamarine pack en presenteert de sneaker hiermee in drie nieuwe en oogstrelende colorways. De kleur die centraal staat in deze pack laat zich wellicht al raden. Aquamarine dus!


De GRID 8000 is een klassieke runner uit de negentiger jaren en werd (en wordt nog altijd) geprezen om het enorme comfort dat je ervaart wanneer je deze fraai vormgegeven kicksen onder je voeten bindt. Sinds de introductie van de sneaker in de nineties stond het model eigenlijk gelijk bekend om het technologische vernuft wat erachter schuilgaat.


En waarom iets veranderen wat al goed is? Saucony heeft de Aquamarine pack uitgerust met een zool die voorzien is van de G.R.I.D (Ground Reaction Ineratia Device) technologie. Hierdoor ervaar je als drager een stabiele feel en – het blijft van oorsprong een hardloopschoen - een geweldige schokdemping. De upper van het model bestaat uit zacht en hoogwaardig suède, welke op verschillende plekken geperforeerd is. Buiten dat de schoen er hierdoor gelaagd en verfijnd uit komt te zien zorgt het perforeren ook voor een optimale ventilatie van de schoen! De sidepanels van de sneaker zijn fraai afgewerkt met mesh.


Saucony, een merk dat – laat het ze niet horen – toch voornamelijk bekend staat om haar functionele en kwalitatieve hardloopschoenen die er vaak niet altijd even cool uit zien, heeft met de introductie van de de Grid 8000 Aquamarine pack een belangrijke slag geslagen. Het is een oudje, maar we moeten toegeven: hij ziet er nog steeds geweldig uit! Saucony probeert een voet aan wal te krijgen in sneakerland, en als dit een voorbode is van wat er allemaal nog gaat komen, dichten wij ze grote kansen toe. De Aquamarine pack maakt de tijdloze GRID 8000 beschikbaar in de volgende drie colorways: zwart, aquamarine & merlot.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software