Nieuwe release: Nike Roshe LD-1000 Premium Leather Pack

Nike heeft een kleine nieuwe collectie gereleased die gebruik maakt van het succesvolle Roshe LD-1000 silhouet. Hierbij introduceren we jullie het Nike Roshe LD-1000 Premium Leather Pack!


In deze pack heeft de LD-1000 een fraaie make-over gekregen. Drie verschillende colorways vormen samen het nieuwe Leather Pack; je kunt kiezen uit de stijlvolle kleuren marineblauw, grijs & zwart. Zoals de naam van de collectie al doet vermoeden is het bovenwerk van de sneaker grotendeels vervaardigd uit kwalitatief en soepel leder. Het fraaie van deze schoen is echter volgens ons de wijze waarop het leer samensmelt met het suède. De upper van de schoen namelijk heeft een leren ‘look’, maar is ook uitgerust met een suède overlapping die we terugvinden in de Nike Swoosh, rondom de hiel en op het middelste gedeelte van de sneaker nabij de veters. Aangezien de schoen beschikbaar zal komen in neutrale kleuren, doet het onderscheid tussen beide materialen eigenlijk het meeste werk: ze zorgen voor reliëf en contrast op de upper. Verder komt de Leather Pack met een spierwitte ‘Natural Motion’ zool, welke uitgerust is met een wafelpatroon voor optimale grip!


De sneaker heeft een retro uitstraling, welke versterkt wordt door de branding die Nike heeft aangebracht op de schoen. Zo vinden we op het voetbed van de sneaker we de letters ‘BRS’ terug; wat staat voor “Blue Ribbon Sports”. Dit is een throwback naar de beginjaren van Nike, toen het bedrijf nog onder deze naam door het leven ging. Ook op de tong vinden we een classic Nike logo terug, wat geheel past bij de retro uitstraling die reeds gecreëerd wordt door het silhouet & het tijdloze materiaalgebruik.


De schoen die ooit op de wereld kwam als hardloopschoen, is tegenwoordig uitgegroeid tot een fijne casual schoen die je overal naar toe kan dragen. Of je nu naar school gaat, naar het kantoor of een diner hebt, de Leather Pack zorgt met haar kleuren voor een classy look en kan daardoor gecombineerd worden met verschillende stijlen. Met wat je ze ook gaat dragen; deze cleane schoenen zullen zeker niet onopgemerkt blijven!


Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software