Nieuwe release: Nike Air Max Turbulence

De Air Max Turbulence is de meest recente toevoeging van Nike aan haar 2016 Spring/Summer Collection. En als je het ons vraagt bovendien zeker niet de minste. Herken je de sneaker ergens van? Dat zou kunnen. De sneaker toont wat betreft uiterlijk namelijk veel overeenkomsten met de populaire Air Max Tavas sneaker. Echter, de Turbulence is net ietsje slanker en net een stukje verfijnder. Je zou de Turbulence hierdoor het cleanere neefje van de Tavas kunnen noemen.


De nieuwe Nike Air Max Turbulence mag dan wel lid zijn van de Air Max familie, toch heeft de sneaker ook enkele afwijkende aspecten. Zo is de bovenkant van de sneaker gemaakt van een combinatie van nylon en mesh. Hierdoor heeft de schoen een hoog ademend vermogen en biedt de sneaker je een optimale ondersteuning. Maar.. de allergrootste eye-catcher van dit model is toch wel de vernieuwende Air Unit. Deze is geheel doorzichtig en bestrijkt slechts een klein gedeelte van de zool. Hij contrasteert sterk met het overige deel van de zool, die opgetrokken is uit massief wit rubber. Door deze contrasterende werking lijkt de Air Unit echt op zichzelf te staan. Iets wat we eigenlijk nog niet eerder gezien hebben! De feature geeft de sneaker een zeer moderne en eigentijdse look. De sneaker komt aanvankelijk uit in drie stijlvolle verschillende colorways: Black, Wolf Grey & Night Maroon. De veters komen in matchende kleuren en de alom bekende Nike swoosh aan beide zijkanten maakt de sneaker helemaal af!


Oorspronkelijk een hardloopschoen, maar wij verwachten veel van dit model als lifestyle sneaker. We kunnen het mis hebben, maar de Nike Air Max Turbulence zou zo maar eens een populaire sneaker kunnen worden deze zomer.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software