Nieuwe release: Asics Gel Lyte V Sunburst

Het model is één van de eerste releases uit de Asics ‘April Showers’ serie en is geïnspireerd op… jawel, zoals de naam al doet vermoeden; de zomer. De upper van de sneaker bestaat uit een zomerse bruine kleur die zich het beste laat omschrijven als ‘tan’ of ‘sunburst’ bruin. Deze bovenkant is gefabriceerd van hoogwaardig leer en synthetische mesh. De sneaker is geperforeerd aan de bovenkant en ter hoogte van de tenen. Een erg gaaf detail zijn de spikkels op het middelste gedeelte van de buitenzool. Verder is het logo van Asics zowel op de hiel als op de tong weergegeven in het blauw. De mintgroene accenten op de buitenzool, de hiel en de binnenkant – welke ietwat contrasteren van de bruine upper - maken de sneaker helemaal af en geven ze een fris uiterlijk!


Deze nieuwe kleurstelling van de retro klassieker Gel Lyte V mag er zijn. Asics toont er mee aan dat ze precies weten hoe ze zichzelf moeten presenteren aan de buitenwereld om aan de top te blijven staan; onder andere door het releasen van nieuwe en inspirerende Gel Lyte V uitvoeringen. De schoen werd in 1993 geïntroduceerd als een marathon schoen en is tegenwoordig uitgegroeid tot een sneaker waar de echte liefhebbers haast niet meer zonder mee kunnen leven. De Gel Lyte V is anno 2016 onder de sneakerheads bijna zo populair als haar voorloper, de Gel Lyte III. Dit is mede te danken aan het uitermate hoge draagcomfort van de Gel Lyte V. Zo is elke zool voorzien van twee los van elkaar bewegende dempende gel kussens. Het Asics mono-sock-systeem verbindt de tong op sluwe wijze met de schoen.


Het model maakt deel uit van de zogenaamde Asics serie ‘April Showers’, wat zou kunnen betekenen dat Asics de aankomende maand nog meer voor ons in petto heeft. Zodra wij lucht van krijgen van een nieuwe release zullen wij dit je meteen laten weten. Hou de blog van theSneaker.nl dus scherp in de gaten voor de laatste releases!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software