Nieuwe release: Adidas ‘Quickstrike Pack’

Voor de nieuwe ‘Quickstrike’ pack is Adidas de samenwerking aangegaan met Russ Bengston en DJ Clark Kent. Voor deze pack hebben sneaker fanaten Russ Bengston en DJ Clark Kent hun favoriete modellen uitgezocht en deze– naar eigen zeggen - een “O.G. makeover” gegeven.


Ik hoor het je denken: Russ en Clark wie?! Russ Bengston en DJ Clark Kent hosten samen al sinds jaar en dag de Quickstrike sneaker video serie op het populaire Complex.com. Dit is de website van het gelijknamige Amerikaanse magazine welke gaat over muziek, lifestyle, entertainment, sport.. en sneakers. De twee hadden al lang niets van zich laten horen tot de radiostilte twee weken geleden ineens verbroken werd: en gelijk met breaking news. De twee sneakerheads mochten - als een kind in de snoepwinkel – een Adidas classic uitzoeken en deze zelf pimpen! Ze kozen uiteindelijk voor de high-top Adidas Pro en haar low-top variant: de ongekend populaire Adidas Superstar.


De lage Superstar komt in de ‘Quickstrike pack’ met een coole geperforeerde witte upper. Dit bovenwerk is volledig gemaakt van leer. Ook vinden we op de schoen enkele camouflage accenten terug. Kijk maar eens naar de heeltab en de drie Adidas strepen op de zijkant. Om de hogere versie – oftewel de Pro variant – goed te kunnen zien in een donker bos moet je zelfs nog iets beter je best doen; de colorway van het gehele bovenwerk is namelijk camouflage. Fraai is de wijze waarop donkere details zoals de tong en de bekende drie strepen contrasteren met de rest van de upper. Buiten dat beide sneakers een camo look hebben zijn er nog meer overeenkomsten, bijvoorbeeld de gouden Quickpack ‘Q’ op de hiel en het gouden trefoil logo van Adidas. Deze gouden details zorgen voor een urban chic uitstraling. Wij vinden het een zeer geslaagde collab! Wat vinden jullie?


Bekijk de video waarin de twee heren over het ontwerp proces praten en hun keuzes motiveren hier.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software