Nieuwe release: Adidas Originals NMD C1 Chukka "Black"

En alweer een nieuwe colorway voor de Adidas NMD Chukka editie! Waar we eerder al verheugd waren over de bordeaux rode en witte uitvoeringen van de NMD Chukka zien we tot ons genoegen de sneaker nu gelanceerd worden in tijdloos zwart.


De NMD Chukka is de nieuwste uitvoering van de trendy Adidas NMD, een sneaker die eerder dit jaar door het Duitse merk werd gelanceerd als hardloopschoen. De release van deze NMD is misschien wel Adidas’ belangrijkste wapenfeit van 2016, de silhouette van de Adidas NMD is onder sneakerheads en fans van technical footwear namelijk nu al zeer geliefd.


De NMD Chukka lijkt sterk op deze geliefde NMD maar wijkt echter op een dusdanige manier van de NMD af dat het zeer waarschijnlijk is de dat de NMD Chukka een toekomst tegemoet zal gaan als lifestyle sneaker in plaats van als hardloopschoen. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat de sneaker, zoals je van een echte Chukka boot zou verwachten, reikt tot aan de enkels. De Chukka uitvoering is daardoor ietsje hoger dan de eerste NMD release, en sluit zodoende zeer fijn aan op je jeans. Terwijl de oorspronkelijke Chukka boots tijdens haar hoogtijdagen in de jaren ’50 en ’60 gemaakt werden van leer of suede, heeft de Adidas NMD Chukka een futuristische upper van mesh. Het feit dat de veterstrook gemaakt is van zwart leer maakt de upper helemaal af. De bovenkant van de sneaker rust op een witte Adidas Boost zool, welke in het oog springende rode en blauwe EVA midsole plugs bevat. Over de hiel van de schoen loopt een witte band met de bekende Adidas slogan ‘Die Marke mit den 3 Streifen’.


De zwarte colorway zorgt voor een simpele en tijdloze look die je kan rocken in combinatie met veel verschillende kledingsstijlen. De Adidas Originals NMD Chukka is momenteel één van de meest opwindende sneakers uit de huidige Adidas catalogus!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software