Nieuwe Nike Vapor Street PEG combineert het beste van twee werelden

Nike heeft een gloednieuw silhouet gedropped voor de 2019 spring/summer collectie. Het model is geïnspireerd op de vintage Air Pegasus en de recente Vapor Street Flyknit. Een sneaker die het beste met het beste combineert: dat kán toch simpelweg niet misgaan? Check snel de nieuwe Nike Vapor Street PEG!

Hardloopschoenen van Nike maken al sinds jaar en dag geruisloos de overstap naar het sneaker- en lifestylesegment. Het afgelopen jaar dropte Nike de Vapor Street Flyknit, welke een nakomertje was van de Nike VaporFly 4%. De VaporFly 4% was speciaal ontworpen voor topatleten, en daar hoorde vanzelfsprekend ook een bijbehorend prijskaartje aan. De sneaker community reageerde echter zo positief op het slanke en tegelijkertijd agressieve design dat Nike van de gelegenheid gebruik maakte om deze sneaker ook aan te bieden bij het grotere publiek.

En dus kwamen ze op de proppen met de Nike Vapor Street Flyknit. Deze nam de opvallende zool en de look van de upper over maar werd door het gebruik van andere materialen en een iets ander uiterlijk nét een stukje ‘sneaker-vriendelijker’. En nu geeft Nike dít silhouet dus weer een make-over door het te combineren met de legendarische Pegasus. Kun je het nog allemaal volgen? Anyway, tot zover de stamboom van de Nike Vapor Street PEG: tijd voor de facts van dit moddervette model!

De Nike Vapor Street PEG ziet er met haar futuristische twist nog steeds uit als een echte hardloopschoen. De gestroomlijnde Pegasus-inspired upper is gemaakt van mesh en volledig waterdicht. Het wordt geserveerd op een Lunarlon zool, welke de perfecte balans biedt tussen casual comfort en prestatiegerichte support. Nike gaat ‘m aanvankelijk droppen in twee colorways: de bruine “Plum Dust” en groene “Cargo Khaki”. Beide colorways hebben Japanse en Gyakusou geïnspireerde details. Zo zijn er onder andere Kanji (Japans schrift) designs te vinden op de kurk insole en treffen we een Japanse zon aan op de hiel.

Beide sneakers worden aan het eind van deze maand gereleased. Houdt TheSneaker.nl in de gaten voor de laatste feitjes omtrent deze sneaker! Check in de tussentijd eens ons riante Nike Air Pegasus aanbod.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software