Nieuwe Nike Air Max 1 colorway dropt soon: de Houndstooth!

Nike Air Max 1 is misschien wel de meest iconische Nike sneaker alle tijden. De Amerikaanse sportgigant heeft de afgelopen week foto’s online gegooid van een wel heel fraaie colorway, de bruin getinte ‘Houndstooth’.

De Air Max 1 werd in de jaren ’80 ontworpen door niemand minder dan Tinker Hatfield. De sneaker was zijn eerste wapenfeit voor Nike en werd gereleased in 1987. Het was de eerste telg uit de Air Max familie en hoewel de Air technologie al geïntroduceerd werd in 1979, was het de eerste sneaker met zichtbare Air Unit. De Air Max 1 werd meteen bekend om haar flexibiliteit, ventilatie, perfecte pasvorm en oogverblindende en futuristische looks.

De Nike Air Max 1 Houndstooth is met haar bruine kleur een opvallende colorway, zo vaak zien we immers niet een bruine sneaker. Daarnaast heeft de colorway ook enkele unieke details. Wat bijvoorbeeld te denken van de toebox en de hiel, die gemaakt zijn van zwart wit geruit katoen. Daarnaast zijn er voor de overlays verschillende tinten bruin gebruikt, wat samen zorgt voor een fraai contrast. De Houndstooth is de perfecte herfst en wintersneaker: de binnenkant is bekleed met warm wol. Geen zorgen dus, met de de AM1 Houndtooth heb je altijd lekker warme voetjes. De tong, de veters en de midsole zijn licht beige van kleur – een kleur die verdomd goed samengaat met het donkerbruin. De eyestays en de branding op de tong zijn dan weer oranje, wat deze schoen helemaal afmaakt!

Wanneer deze sneaker de markt zal hitten is voorlopig nog eventjes onbekend. Wel weten we dat ‘ie dit jaar nog gereleased zal gaan worden. Blijf onze blog dus regelmatig checken voor meer info. Tot die tijd kun je je misschien vermaken met andere Air Max 1 colorways uit de collectie van theSneaker.nl. In onze webshop heb je de grootste keuze van Nederland en vind je altijd jouw droomsneaker!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software