Nieuwe foto's van Yeezy Boost 700 'Inertia' door Adidas online gegooid!

De afgelopen weken zijn veel ogen gericht op de eventuele release van de 'Inertia', een nieuwe toegankelijke versie van de Adidas Yeezy Boost 700. Door veel sneaker liefhebbers wordt er reikhalzend uitgekeken naar de naderende release, die volgens de geruchten begin 2019 zou moeten gaan plaatsvinden. Afgelopen december werden de eerste foto gedropped, en nu zijn ook de eerste on-feet pics openbaar gemaakt!

Volgens het Engelse Merriam-Webster woordenboek betekent 'inertia' zo iets als 'de neiging om niets te doen, of om onveranderd te blijven'. Het woord past goed bij de Adidas Yeezy van stijlicoon Kanye West, aangezien de meeste releases van het afgelopen jaar bestonden uit re-stocks. Oftewel: bij Yeezy bleef alles in 2018 een beetje hetzelfde.

De Adidas Yeezy Boost 700 Inertia toont een subtiele mix van diverse grijstinten, vormgegeven in verschillende lagen die naadloos in elkaar over lijken te lopen. De upper is gemaakt van diverse materialen zoals onder andere hoogwaardig leer, mesh en suède. Ondanks dat de sneaker overwegend grijs is, doet de sneaker toch bijzonder kleurrijk aan. Dit heeft voornamelijk te maken met de twee perzikkleurige buttons op de tussenzool en de beige buitenzool, die fraai contrasteren met de andere kleuren van deze sneaker. Dit alles maakt deze sneaker tot een echte eye-catcher!

In verhouding tot andere colorways betreft het hier een lekker toegankelijke uitvoering van de Yeezy Boost 700. Wij verwachten dan ook dat deze sneaker een graag geziene gast op de stoeptegels zal gaan worden. Wat betreft de releasedatum weten we inmiddels iets meer dan voorheen. Via het Yeezymafia Instagram account (een 'leak account' voor alle fans van dit flitsende model met bijna 1.5 miljoen volgers) is bekend geworden dat de sneaker gedropped zal gaan worden in maart van dit jaar. Tot die tijd zullen we het dus nog even met de foto's moeten doen. Maar deze zijn in ieder geval wel om van te watertanden. Hier kunnen we wel even mee vooruit!

Volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van de allerlaatste en vetste sneaker releases! Heb je echt dringend nieuwe patta's nodig en kun je niet wachten op de Yeezy Inertia, browse dan ook eens door het aanbod Adidas sneakers in onze eigen webstore. Wij verzamelen de sneakers van tientallen webshops uit Nederland waardoor je bij ons altijd jouw favoriete sneaker zal vinden! Beloofd.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software