Nieuwe dames sneaker: Nike Air Max 90 Ultra 2.0 FlyKnit 'MultiColor' !

Het zal de doorgewinterde Nike fan niet ontgaan zijn; deze maand is niet zo maar een maand – nee, het is 'Air Max maand'! Alweer in maart 1987 verscheen de eerste Air Max op de markt, wat betekent dat de legendarische Nike schoenenlijn deze maand haar dertigste verjaardag viert. Nike heeft aangekondigd ons te trakteren op een aantal oogstrelende en baanbrekende releases. Deze Nike Air Max 90 Ultra 2.0 FlyKnit Multi-Color voor dames is één van de eerste. en valt al meteen erg bij ons in de smaak!

De Nike Air Max 90 behoeft geen introductie. Eind jaren '80 luidde het revolutionaire model een nieuw sportschoenen tijdperk in, en anno 2017 is 'ie nog steeds on point. Sterker nog; de schoen is dertig jaar na dato nog steeds onderhevig aan verbeteringen! De Air Max 90 Ultra 2.0 FlyKnit heeft de iconische Air Max unit in de hak, welke zorgt voor een veerkrachtige demping. Maar het meest in het oog springende aan deze release is het Multi-Color Flyknit bovenwerk. Hierdoor is de sneaker zo licht als een veertje, en geeft 'ie je voeten het comfort dat ze verdienen.

Het model is lichtgewicht, comfortabel, en heeft een uitstekende pasvorm. En die Multi-Color upper.. tja, oordeel gerust zelf. Wij vinden het er in ieder geval erg lekker uitzien. Al voor 165 euro is deze dames sneaker van jou. Bevalt de colorway je minder goed? Geen paniek. De Air Max 90 Ultra 2.0 FlyKnit is ook verkrijgbaar in andere coole colorways. Klik hieronder op de link en bekijk ze allemaal. 

BESTEL DE DAMES NIKE AIR MAX 90 ULTRA 2.0 FLYKNIT MULTI-COLOR HIER

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software