Nieuwe colorways voor de Adidas by Stella McCartney Pure Boost X

Dames opgelet! Adidas heeft voor het nieuwe seizoen een paar nieuwe en exciting colorways gedropt voor de Adidas by Stella McCartney Pure Boost X. De Pure Boost X werd gereleased in februari van dit jaar en veroverde in rap tempo veel vrouwenharten. Het unieke aan het model is dat het een innovatieve hardloopschoen is die specifiek ontwikkelt is voor vrouwelijke atleten. Terwijl de meeste hardloopschoenen een silhouet hebben dat geoptimaliseerd is voor het mannelijke lichaam, past het silhouet van de Pure Boost X beter bij de vrouwelijke anatomie. Wel zo handig dus. De schoen houdt rekening met precies dat wat vrouwen met een actieve levensstijl nodig hebben.


De sportieve Pure Boost X is de perfecte mix tussen een prestatiegerichte en stijlvolle schoen. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van stretchend mesh, waardoor je voeten ademen en je de gehele run koel blijft. De upper is in het midden uitgerust met een unieke ‘floating arch’ boogconstructie waardoor het bovenwerk een stukje loskomt van de tussenzool. De arch past zich aan aan jouw voeten wat zorgt voor de beste ondersteuning onder alle omstandigheden! De schoen heeft een BOOST tussenzool; welke momenteel misschien wel de best dempende zool ter wereld is. De zool zorgt ervoor dat je geen onnodige energie verliest tijdens het sporten, en geeft je zelfs een boost waardoor je nog langer door kan! Door de pasvorm en de fraaie veterconstructie zit de schoen om je voet als een sok, en de natuurlijke bewegingen van de voet worden niet belemmerd door de STRETCHWEB zool.


Met de Pure Boost X ervaar je een geweldig gevoel van stabiliteit. De hardloopschoen combineert een trendy look met een heerlijk gevoel, waardoor je je run zal ervaren als nooit tevoren. De looks van de schoen? Die zijn precies zo zoals je zou verwachten van een damesschoen. De schoen ziet er erg modieus, hip, vrouwelijk en sierlijk uit. De Adidas by Stella McCartney Pure Boost X was al beschikbaar in het grijs, blauw en rood, en daar komen nu enkele verfrissende colorways bij: crème en zwart-rood. De sneaker is vanaf nu beschikbaar, dus sla je snel slag!


Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software