Nieuwe collab tussen Stüssy en Nike SB aangekondigd!

Stüssy en 'long-term' friend Nike SB komen samen regelmatig met een vette collab. En, goed nieuws voor fans van beide merken, het is weer eens zo ver: ze hebben samen de Nike SB Blazer Low onder handen genomen!

Stüssy is een Amerikaans kledingmerk dat al bijna 40 jaar bestaat. Het begon met surfboards maar evolueerde zich langzaam tot een ongekend populair merk dat vooral bekend staat om haar truien, shirts en petten. En soms sneakers.

De laatste Stüssy x Nike sneaker is een nieuwe uitgave van de Nike SB Blazer Low. De sneaker is vervaardigd van ruig suède met een stoere grove structuur. Dit lijkt het handelsmerk van beide style giganten aangezien we het al eerder zagen bij onder andere de Stüssy x Nike SB Blazer High. Het bovenwerk heeft een 'palm green' colorway met een grote gifgroene Nike swoosh op de zijkant. De grote Nike swoosh geeft de sneaker die coole retro look. En zoals zo vaak bij Stüssy kun je haast niet om de branding heen: de merknaam staat luid, groot en duidelijk op de hiel en de tong van de schoen.

De sneaker wordt helemaal afgemaakt door de simpele witte zool. Deze sneaker is prachtig in al haar eenvoud. De schoen is gereleased op 7 december en is onder andere te verkrijgen via de Stüssy en Dover Street Market webshop. De sneaker is helaas nog niet te verkrijgen in Nederland, maar mocht dit gebeuren.. dan lees je hier uiteraard meer over op blog! Check ook snel eens onze webshop, waar je kunt kiezen uit nog veel meer coole colorways van de Nike SB Blazer low.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software