Nieuwe beelden van de adidas Yeezy 700 VX uitgelekt!

Er zijn nieuwe beelden van de adidas Yeezy 700 VX uitgelekt - en ze zijn om van te watertanden! In september 2018 zagen we de contouren van het nieuwe silhouet voor het eerst toen Kanye West een paar overhandigde aan rapper Tekashi 6ix9ne.

De colorway van deze sneaker was zwart met gifgroene accenten. Nu zijn er twee nieuwe colorways aan het daglicht gekomen die vermoedelijk spoedig gedropt zullen gaan worden.  De naam verklapt al dat het model familie is van de Yeezy 700. De 700 VX heeft er veel van weg, maar toch zijn een aantal onderscheidende details nét weer een tikkeltje anders.

Het is duidelijk dat het materiaal waarvan het bovenwerk gemaakt is het meest opvallende aan het nieuwe model is. Deze is namelijk gemaakt van een dunne doorzichtige stof die bevestigd is op de base van schoen. Een ander opvallend detail is dat het getal ‘700’ zichtbaar is op de zijkant van beide nieuwe colorways.

Één van de colorways is rood van kleur en heeft zwarte overlays met witte details. De andere fraaie colorway is met wit een stukje minder opvallend en heeft een midsole die bestaat uit een mixture van grijze en witte details.

Over deze next-level sneakers is momenteel nog weinig informatie beschikbaar. Over zowel het prijskaartje wat er aan hangt als de releasedatum tasten we op de redactie nog in het duister. Wel is duidelijk dat Kanye er weer in is geslaagd om vernieuwend te komen en dat de sneaker game bij de release opnieuw op haar grondvesten zal gaan schudden.

Wanneer er meer informatie beschikbaar komt over de eye-catcher lees je dit uiteraard natuurlijk meteen op de blog van theSneaker. De webshop van theSneaker.nl is de grootste van Nederland en verzamelt de allerbeste sneakers van de allerbeste webshops voor jou onder één dak. Met behulp van handige filters vind je eenvoudig jouw droompaar!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software