Nieuw: END. x ASICS Gel Lyte III 'Wasabi'

Sushi liefhebbers opgelet! Maak kennis met deze zeer smaakvolle samenwerking: de Britse kledingwinkel END. en het Japanse ASICS lanceren samen de Gel Lyte III 'Wasabi'. END. heeft zich laten inspireren door de Japanse keuken, en refereren naar het pittige ingrediënt wasabi in zowel de modelnaam als de colorway!

De schoen heeft naast de groene wasabi kleur - die ze zelf overigens omschrijven als 'seafoam green' - grijze details die we terugvinden in de ASICS branding. Daarnaast treffen we zogenaamde 'tropical peach' accenten aan – deze refereren naar de traditionele sashimi, wasabi en roze gekleurde gember. Zoals we gewend zijn van de Gel Lyte III komt 'ie op de zalige dempende GEL zolen en met gespleten tong, welke uitgegroeid zijn tot het unique sellingpoint van deze patta.

De invloed van de Japanse keuken heeft het zelfs geschopt tot de verpakking! De Gel Lyte III 'Wasabi' komt in een custom made box met daarin, jawel, een origineel END. x ASICS wasabi schaaltje en bijbehorende eetstokjes. De schoen komt in een zeer beperkte oplage, en om kans te maken op deze unieke sneaker moet je je zo spoedig mogelijk inschrijven voor de loting via de via de END. online shop. Check ook eens andere uitvoeringen van de Gel Lyte III via theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software