Nice Kicks x adidas Consortium lanceren UltraBOOST geïnspireerd op Woodstock festival

Nice Kicks gaat de samenwerking aan met adidas Consortium en komt met een psychedelische uitvoering van de UltraBOOST. Dit alles om de 50e verjaardag van het legendarische Woodstock festival te vieren. De sneaker is geïnspireerd op de hippie cultuur en is een ode aan de liefde, de wereldvrede en de muziek – precies dat waar het iconische muziekfestival ook voor staat.

De Primeknit-upper is een echte eye-catcher en is vormgegeven met een levendige en kleurrijke tie-dye opdruk. Tie-dye kleding werd veel gedragen in de hippiebeweging en door muzieksterren uit de zestiger jaren. De veterkooi is doorzichtig en de versteviging rondom de hiel is wit gekleurd – wat fraai afzet tegen de rest van de upper. Op de tong van de sneaker treffen we het originele Woodstock logo. De BOOST tussenzool is wit gekleurd en wordt helemaal afgemaakt door de gummi buitenzool.

De Nice Kicks x adidas UltraBOOST ‘Woodstock’ zal voorlopig alleen gelanceerd worden in de Verenigde Staten – uiteraard via de Nice Kicks website maar ook bij enkele geselecteerde retailers. Wanneer en of deze sneaker de grote oversteek naar Europa zal maken is nog niet bekend. Maar psst.. tot die tijd kun je je ook prima vermaken met andere adidas UltraBOOST modellen die misschien wel net zo vet zijn. Check snel ons aanbod op theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software