New retro 'dad-sneaker': de Nike P-6000 CNPT 'Black & White' !

Dat de sneakermarkt rijp is voor meer 'turn of the century' sneakers realiseert Nike zich maar al te goed. Ze bewijzen dit wederom met de heruitgave van de frisse 'new-retro' Nike P-6000 CNPT. De Nike P-6000 zal gedropped gaan worden in een sicke 'Black & White' colorway!

Deze sneaker behoort overduidelijk tot de zogenaamde 'dad sneakers' categorie. Dad sneakers werden een ware hype in 2017 toen A-celebrities zoals Kendall Jenner en Bella Hadid plaatjes van zichzelf op Instagram plaatsten dergelijke sneakers aan hun voeten. Dad sneakers zijn modern uitziende schoenen, hetgeen met name ontstaat door de futuristische en net iets te dikke zolen. De schoenen hebben door de chunky zolen soms iets weg van een ruimteschip! Waarom heten ze eigenlijk dad sneakers? Nou, het zijn precies dat soort schoenen waar je nietsvermoedende vader of opa in de jaren tweeduizend mee naar de tennisclub ging!

De P-6000 wordt nu gereleased in een coole 'Black & White' colorway. De upper bestaat uit mesh maar heeft verticale en horizontale lederen overlays die zorgen voor heftige look met veel verschillende texturen. De swoosh treffen we aan in het midden, zoals het hoort. Op deze schoen istie lekker chunky en gemaakt van leer! Meer black en white dan deze schoen krijg je het echt niet niet. Het bovenste gedeelte is pikzwart, het onderste gedeelte (de mudguard en de zool) daarentegen spierwit. Door deze sterke contrasten worden de verschillende materialen, texturen en details extra goed zichtbaar.

De Nike P-6000 CNPT is een lekkere 'new retro' runner uit de jaren tweeduizend. De schoen oogt sportief en stoer tegerlijkertijd: een echte unieke look. We weten inmiddels dat less niet altijd more is. Bij dad sneakers is het the bigger the better! Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit artikel? Dan zul je toch echt nog even moeten wachten. De sneaker is wordt pas gereleased op 2 mei 2019.

Tot die tijd kun je in onze webshop natuurlijk alle andere 'dad sneakers' vinden. Enkele aanraders van de theSneaker.nl crew zijn de Nike M2K Tekno, Adidas Yung-1, Puma Thunder Electric en de Adidas Falcon. Zodra er meer informatie beschikbaar komt over de Nike P-6000 CNPT lees je dit trouwens natuurlijk meteen op onze blog. Hou 'm in de gaten dus!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software