New Balance Re-Engineered Summer 2016

Ieder seizoen presenteert New Balance weer een aantal ‘Re-Engineered’ modellen waarbij bestaande modellen in een nieuw jasje worden gestoken. En dit seizoen is het niet anders: New Balance dropt twee populaire modellen, elk in ieder twee nieuwe colorways: de MRT 580 & de 1500.

MRT 580 Re-Engineered

De MRT 580 kennen we al een tijdje, maar is door middel van deze nieuwe uitvoering klaargestoomd voor de naderende zomerse maanden. De grote kracht achter deze sneaker is nog steeds de ultra lichte REV-Lite zool waarmee ‘ie is uitgerust. Echter, hier houden de gelijkenissen met de oorspronkelijke 580 ook gelijk op. Een groot pluspunt van deze Re-Engineered versie is de dubbele laag waar de sneaker uit bestaat: de binnenkant is gemaakt van neopreen/mesh en de buitenkant is volledig gefabriceerd van suede. Het suede is van hoge kwaliteit en daarom zacht en soepel. Bovendien zijn de neus en de zijkanten van deze hernieuwde uitgave geperforeerd. Dit is een perfecte combinatie met de neopreen/mesh ‘sock-fit’ binnenkant van de schoen, waardoor de drager een extreem hoog ventilerend vermogen zal ervaren. Ideaal voor de zomer dus! De MRT 580 Re-Engineered is geschikt voor zowel dames als heren en vanaf nu beschikbaar in twee zeer fraaie colorways: tan marron & dark red.


1500 Re-Engineered

Ook de iconische 1500 sneaker is door New Balance in een nieuw jasje gestoken. Het is trouwens niet de eerste keer dat de 1500 voorbijkomt als Re-Engineered uitgave: dit was ook het afgelopen seizoen al het geval. Waarschijnlijk is dit een gevalletje ‘Wegens succes verlengd’: de schoen vloog vorig seizoen namelijk bij ons over de virtuele toonbank. Net als bij de 580 het geval is, komt de 1500 ook in twee nieuwe colorways: khaki & navy. De schoen is geperforeerd en een leuk zomers detail vind je aan de binnenkant van de sneaker: de voering is bedrukt met een tropische print! Allemaal leuk en aardig.. maar New Balance heeft de sneaker ook voorzien van een fraai staaltje technologie. Het model maakt gebruikt van de zogenaamde ‘Fantom Fit’ technologie, welke afkomstig is uit New Balance’s performance lijn. Deze Fantom Fit zorgt er voor dat de sneaker een perfecte en unieke pasvorm heeft welke zich aanpast aan de voeten van de drager; waardoor hij of zij een uitermate hoge loopcomfort zal ervaren. De sneaker is, net als de MRT 580, voorzien van een ultra lichte REV Lite zool.


Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software