New Balance komt met twee nieuwe colorways van de 992 die geïnspireerd zijn op Apple producten

De 99X lijn is al jaren het paradepaardje van New Balance. De tijdloze schoenen zijn lekker minimalistisch en tijdloos: ze worden met liefde gedragen door zowel zestigers als sneakerfreaks van nu. En nu komt er een wel hele speciale colorway aan: een New Balance 992 (Steve Job's favorite) geinspireerd op computers van Apple!

De apparaten van Apple staat bekend om haar simplistische en goed doordachte design. Wat dat betreft is het helemaal niet gek dat beide partijen elkaar gevonden hebben in deze sneaker. Steve Jobs, de godfather en het grote meesterbrein achter Apple, staat bekend als een groot fan van de New Balance.

Jobs stond (en staat nog steeds) bekend als een trendsetter en een waar stijlicoon: hij had een uitmunted oog voor detail en een duidelijke eigen stijl als het ging om zijn eigen voorkomen. Een simpele bril met ronde glazen, een classy zwarte coltrui en een stoere blauwe spijkerbroek. Op een gegeven moment was hij wel klaar met strakke leren schoenen. Hij wilde meer comfort en iets wat beter paste bij zijn jeugdige imago. Hij maakte een ruwe schets van een sneaker en stuurde deze op naar New Balance. Deze schets zou later als leidraad dienen voor de ontwikkeling van de 99x serie, welke zouden uitgroeien tot de meest populaire New Balance sneakers aller tijden.

Om dit te eren komt New Balance met een speciale editie van de 992. Misschien ken je de populaire Jobs quote wel: “Design is not just what it looks or feels like. Design is how it works”. Deze quote gaat niet alleen op voor de iPhone, iPod & Apple Watch – maar ook zeker voor deze Apple-inspired 992 sneaker. De sneaker oogt lekker minimalistisch, heeft een monochromatisch kleurenpallet en komt in de een grijze ‘Gray’ en licht/pastelgele ‘Tan’ colorway. Beide zijn geïnspireerd op de kleuren van oude en nieuwe Apple producten.  De sneaker maakt daarnaast deel uit van de iets duurdere ‘Made in USA’ lijn, welke bekend staat om haar zeer hoogwaardige kwaliteit. De sneaker is daarom gemaakt van de allerbeste materialen en heeft een borduur en stiksel-werk dat tot op de millimeter perfect is uitgevoerd.

Check de bovenstaande foto’s voor een gedetailleerde look van beide colorways! De sneaker is al gereleased via diverse geselecteerde retailers zoals het Duitse 43einhalb en gaat je 220 euro kosten.. Maar dan heb je ook wat! Check ook eens de webshop van theSneaker.nl voor andere modellen uit de 99x lijn van New Balance zoals de 997.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software