Mickey Mouse is jarig en dat wordt gevierd met drie nieuwe adidas Originals colorways!

Ter ere van Mickey Mouse zijn 92e verjaardag komt Disney samen met adidas Originals met drie hele speciale releases van twee classic modellen op de proppen. Check snel de pics hierboven en de info hieronder!

De laatste jaren werd reeds duidelijk dat Disney een vast onderdeel is geworden van de Three Stripes familie. In 2019 verschenen er onder andere Toy Story 4 en Star Wars collabs. Nu is het de beurt aan onze favoriete muis en stripfiguur Mickey, die dit jaar – je zou het niet zeggen als je ‘m ziet – 92 jaar oud wordt. En met welke sneakers kun je dit nou beter vieren dan de vintage adidas Superstar en de classic Stan Smith?

In totaal zijn er beelden online gegooid van drie nieuwe colorways: één voor de Superstar en twee nieuwe Stan Smith releases. Alle drie de sneakers hebben een volledig witte lederen upper met ieder een eigen Mickey Mouse print.

Zowel op de Superstar als één van beide Stan Smith’s zien we een print van Mickey’s onderlichaam op de enkel. Terwijl het bij de Superstar gaat om een ingekleurde versie met de gebruikelijke kleuren rood en geel, zien we dat de Stan Smith opdruk zwart wit van kleur is.

Het tweede Stan Smith silhouet dat we door Disney en adidas voorgeschoteld krijgen heeft als print een classic Mickey Mouse stripverhaal – geheel zoals je het gewend bent met verschillende vakjes en tekstballonnen. Met het blote oog lijkt de opdruk echter wazig – alsof je net 15 shotjes Tequila achterover hebt gekieperd. Om het stripverhaal te kunnen lezen zal je daarom een 3D bril op moeten zetten!

Alle drie de modellen komen met adidas en Disney branding op de hiel, tong en binnenzool. Oftewel: drie hele gave sneakers die vermoedelijk als warme broodjes over de toonbank zullen vliegen! Wat betreft de release info is er nog niet veel bekend. De verwachting is dat de sneaker dit voorjaar verkrijgbaar zal zijn via de officiële adidas shop en diverse geselecteerde retailers.

Tot die tijd kun je je overigens prima vermaken met andere colorways van de  adidas Superstar en de adidas Stan Smith in de webshop van theSneaker.nl! Bij ons tref je de grootste collectie van Nederland en altijd de laagste prijs. Veel plezier bij het shoppen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software