Maak kennis met de Nike Air Max MORE 'Cool Grey'!

En, wat vinden jullie van deze nieuwe Nike release? Wij vinden 'm in ieder geval erg cool. De Nike Air Max More is dé nieuwe lifestyle hardloopschoen van Nike, maar is intussen al een aantal maandjes te verkrijgen - en van begin af aan kunnen we spreken van een 'instant hit'. Ons hart maakte een klein sprongetje toen we hoorden dat Nike snel met een aantal nieuwe colorways zou komen voor dit model. En nu is dat moment eindelijk daar: maak kennis met de 'Cool Grey' colorway!

De Nike Air Max More is één van de laatste gezinsuitbreidingen van de Air Max familie, en heeft wat betreft looks wel wat weg van de Nike Air Vapormax. De grijze gestroomlijnde upper is vakkundig gemaakt van een combinatie tussen mesh en overige synthetische stoffen. Het gave aan deze uitvoering zit 'm volgens ons vooral in de zwarte accenten, die je terugvindt in meerdere details zoals de Nike swoosh en de zwarte lacing. En de zwarte Air Max unit – welke de volledige lengte van de schoen inneemt – tja, dat is gewoon de kers op de taart. Van oorsprong is de sneaker een hardloopschoen, maar alleen een blik op deze sneakers verklapt al dat dit model over een uitmuntend draagcomfort beschikt!

De Cool Grey doet z'n naam eer aan en bestaat dus uit een slicke en stijlvolle mix van grijs en zwart. Met deze colorway lijkt Nike alvast een voorschot te nemen op het druilerige weer van de naderende herfst- en wintermaanden. Door haar kleuren heeft de Cool Grey een neutrale maar enorm stijlvolle uitstraling! Hierdoor is de sneaker te combineren met allerlei soorten stijlen – deze schoen is een echte allrounder. Trek 'm aan naar het werk als urban randje van jouw nette kantoorkleding, of neem 'm mee op vakantie om lange afstanden mee af te leggen. Een officiele releasedatum is er nog niet, maar wij beloven bij deze plechtig je op deze blog helemaal op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen omtrent deze sneaker. (Pro Tip: Check ondertussen alvast wat andere Nike Air Max modellen in onze webshop)

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software