Maak kennis met de nieuwe Nike Vapormax

De Vapormax is een nieuwe hardloopschoen van Nike, en symboliseert volgens de Amerikaanse sportgigant een nieuw innovatietijdperk. De sneaker is uitgerust met een gloednieuwe Air Max zool en een upper die volledig bestaat uit Flyknit! En het design? Kijk en oordeel zelf.

Nike zelf is uitermate te spreken over haar nieuwe kindje en noemt de schoen de aller lichtste Air Max sneaker die ze ooit gemaakt hebben. De nieuwe zool met haar innovatieve dempingsysteem zorgt voor een licht en veerkrachtig gevoel onder je voeten. We hebben 'm zelf geprobeerd en met deze fraaie kicks onder je voeten vastgebonden lijkt het haast alsof je op wolken loopt!

Het Flyknit materiaal zit strak om je voeten, en zorgt ervoor dat de schoen een perfecte en aansluitende pasvorm heeft. Dit wordt nog eens versterkt door de Flywire technologie: sterke, lichte kabels die zich om je middenvoet wikkelen. Hierdoor is de Vapormax ook nog eens heerlijk stabiel. Het Flyknit materiaal zorgt er voor dat de schoen lekker ademend is. De perfecte zomer sneaker dus, als je het ons vraagt.

De schoen is via theSneaker.nl te verkrijgen in diverse colorways: check ze snel allemaal. De schoen is unisex en dus te dragen door zowel hem als haar.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software