Maak kennis met de nieuwe adidas Falcon Neon!

Kylie Jenner is gek op comfy sportkleding. Een aantal maanden geleden introduceerde ze via Instagram haar eigen sneakers; de adidas Falcon. Voor haar 130 miljoen followers plaatste ze een foto online waarop ze stijlvol in het zwart gekleed was en daaronder een stel roze adidas Falcon sneakers rockte. En binnenkort is dit vette model verkrijgbaar in een gloednieuwe Neon colorway'!

Een sneaker die de goedkeuring heeft van Kylie Jenner, een retro look heeft en bovendien beschikbaar is in fraaie colorways. Dat dit een succesformule is, is de afgelopen maanden wel gebleken. Met de adidas Falcon aan je voeten heb je een rebelse look die geïnspireerd is op fashion en muziek uit de jaren negentig; het decennia waarin Kylie geboren is.

De Falcon is echter niet helemaal nieuw. De sneaker is een heruitgave van de Falcon runningshoes uit de 1997. Deze lag al een tijdje op een plank in het adidas archief weg te stoffen, wachtende op een re-release. Het classic retro silhouet werd gepimped met coole kleuren, een splashy graphic en een duurzame en chunky tussenzool.

Deze ladies-only adidas groeide binnen een mum van tijd uit tot één van de meest geliefde adidas modellen van het afgelopen jaar. En nu komt de sneaker in een coole mix van neon kleuren waarmee je sowieso gaat opvallen! Geel mesh vormt de basis van de schoen. De overlappingen zijn gefabriceerd van leer en suède en zijn oranje, blauw en zwart van kleur. Fel roze op de tong en de hiel maakt het feestje compleet. De EVA tussenzool is spierwit en geeft de schoen samen met de adidas Torsion technologie het ultieme loopcomfort.

De adidas Falcon Neon wordt verwacht in april 2019; nét op tijd voor de warmere dagen dus. Deze sicke schoen gaat je zo’n €99,- kosten. En dat is absoluut niet veel voor een schoen als dit die je ook nog eens kan combineren met welke stijl dan ook. En als de huidige dadsneaker trend (waar dit model één van de grondleggers van is) ons iéts geleerd heeft, dan is het wel dat je deze sneakers met zowel een casual outfit als chique jurk kunt combineren!

Op theSneaker.nl vind je altijd het laatste nieuws omtrent de coolste sneaker releases. Tip: volg ons ook op Instagram zodat we je dagelijks kunnen trakteren op vette sneaker graphics in je timeline. Bekijk in onze webshop ook eens de andere beschikbare adidas Falcon colorways, de keuze is reuze! Veel plezier bij het shoppen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software