Maak kennis met de goddelijke Nike Flyknit Racer 'Goddess'

Er zijn maar weinig sneakers die comfort, stijl en minimalisme zo perfect verenigen als de Nike Flyknit Racer. De sneaker wordt vooral gebruikt als hardloopschoen, maar is door haar futuristische uiterlijk ook prima te gebruiken als lifestyle schoen. Nike heeft de sneaker onlangs uitbracht in diverse nieuwe colorways: en die mogen er zijn ook!

Er was een tijd dat alles wat te maken had met de Flyknit Racer in goud veranderde: nieuwe colorways waren binnen mum van tijd uitverkocht. Hoewel de sneaker de afgelopen jaren heeft verloren aan populariteit, lijkt het er op dat de sneaker nu weer bezig is aan een opmars. En dat is helemaal niet zo vreemd. Zo is de Flyknit Racer de perfecte sneaker om mee te nemen op vakantie naar een warm oord. Het model weegt bijna niets en is door haar volledige Flyknit bovenwerk heerlijk ademend: in deze schoenen zal je daarom nooit, maar dan ook nooit zweetvoeten krijgen. Het Flyknit materiaal sluit bovendien om je voet als een sok, waardoor de sneaker haast voelt als een tweede huid. Hierdoor biedt de schoen de perfecte ondersteuning, en loopt 'ie super comfortabel. Dit maakt de sneaker erg geschikt om lange afstanden mee af te leggen.

Kortom: de Flyknit Racer is een echte allrounder! Nike heeft de sneaker weer opnieuw uitgegeven in diverse nieuwe colorways, maar deze witte 'Goddess' colorway is toch wel onze favoriet. Persoonlijk vinden wij het de mooiste Flyknit Racer die ooit op de markt is verschenen. Check het model snel op theSneaker.nl.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software