Maak kennis met de frisse Nike Air Max WMNS 'Midnight'!

Dames opgelet! De Air Max 1 Wmns wordt gereleased in de frisse 'White/Midnight Navy/Pure Platinum' colorway!

Maar eerst even een kleine geschiedenisles. Tinker Hatfield is zoals de meesten van jullie misschien wel weten het genie achter de Nike Air Max 1. Hij was het die voor het eerst met de inmiddels iconische zichtbare luchtkamers op de proppen kwam. Deze 'Air units' voor het eerst toegepast op de Air Max 1. De Air Max 1 betekende daarmee het begin van de Air Max-revolutie. Het model werd gelanceerd in 1987 en is sindsdien één van de meest verkochte sneakers aller tijden. Nuff said.

Dat de Air Max 1 nu gedropt wordt in de 'Midnight' colorway is daarom erg leuk nieuws voor iedereen die sneakers een warm hart toedraagt! Doordat de underlays gefabriceerd zijn van wit mesh materiaal en de overlays van stijlvol lichtgrijs leder, is de basis van de sneaker is licht van kleur. De famous swoosh en de mudguard (ook wel het spatbord genoemd) zijn 'Midnight Navy' gekleurd, oftewel donkerblauw. De sockliner (het binnenwerk van de schoen) en de classic Air Unit daarentegen weer felroze. De veter eyelets? Fel oranje. Why not?

Hoe cool is deze colorway?! Dat komt waarschijnlijk omdat deze colorway opgebouwd is uit zowel simpele als opvallende details, en deze op smaakvolle wijze laat samensmelten tot één geheel. De drie grootste bestandsdelen van de sneaker (de underlays, overlays & mudguard) kan je omschrijven als 'rechtdoorzee': clean en simpel. Ze bepalen voor het grootste deel de look van de sneaker: modern en fris. Maar dan zijn er nog de eerder omschreven fel gekleurde details: de roze sockliner en Air Unit, de oranje eyelets.. Deze combo geeft de sneaker haar unieke uiterlijk!

Er is helaas nog geen exacte releasedatum bekend. Volgens de geruchten zal deze sneaker in Januari 2019 gedropped worden. Wel is bekend dat de sneaker je €135,- gaat kosten. Om helemaal op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en releases uit sneakerland raden we je aan om onze blog goed in de gaten te houden. Neem ook gerust eens een kijkje in onze webshop, waar je nog veel meer Nike Air Max 1's kunt vinden!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software