Lovin’ snake prints? Check de Adidas ZX8000 Lethal Nights Pack!

Februari belooft een mooie maand te worden. Het begint namelijk al goed met deze te gekke Lethal Nights Pack. In de pack zitten maar liefst drie nieuwe colorways voor de geliefde adidas ZX8000.

De ZX8000 is dit jaar 30 jaar oud en daarom kunnen we dit jaar heel wat verwachten van dit model. Zo werd de ZX8000 eerder deze maand nog gereleased in de flitsende felblauwe Aqua colorway, waarvan we uiteraard bericht deden op onze blog. En ook nu is het weer raak: check snel de Snake, Semcore én Hi-Res Aqua colorway uit de Lethal Nights Pack!

De ZX8000 is zoals altijd gemaakt van mesh en suède en is uiteraard ook voorzien van de beste zooltechnologie die je je maar kunt wensen. Het model heeft de BOOST-zool met Torsion ondersteuning onder je middenvoet. De comfort-levels van de ZX8000 zijn ongekend.

Het meest in het oog springende aan de drie colorways is uiteraard dat ze allemaal een upper hebben die grotendeels bestaat uit faux slangenleer. De Snake colorway is het meest sobere van de drie, en bestaat naast uit haar natuurgetrouwe bruine slangenprint uit lichte kleuren zoals cream, en beige. Cream tref je aan rondom de eyestays, heeltab en toebox. De sneaker komt met een bruine tong die gemaakt is van textiel en een beige sidepanel van canvas-achtig materiaal. Opvallend aan de Semcore colorway zijn uiteraard de oranje spots bij de eyestays, voering en op de heilige drie strepen. De slangenprint x oranje kleuren geven de sneaker een unieke look. De Hi-Res Aqua valt op met haar felle groene BOOST-zool en haar blauwe details en paarse details op de upper.

De Lethal Nights Pack is vanaf vandaag te verkrijgen via de officiële adidas webshop. Met deze sneakers aan je voeten val je gegarandeerd op! Kijk ook eens in de webshop van theSneaker.nl om andere sneakers van adidas te ontdekken.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software