Legendarische Nike Air Max 95 wordt gereleased in ‘foute kersttruien’ colorway

De dagen worden korter, er staat alweer een guur windje en de winterjassen kunnen stilletjes aan van zolder worden gehaald: de winter is nu toch echt in aantocht. Deze periode van het jaar brengt echter ook leuke dingen met zich mee, en één daarvan zijn de kerstdagen. Ondanks het feit dat het nog enkele maanden duurt voordat het kerstfeest losbarst heeft Nike al de Air Max 95 GS Christmas Sweater aangekondigd: een sneaker geïnspireerd op de zogenaamde foute kersttruien.

Het dragen van een zo fout mogelijke kersttrui tijdens de kerstborrel of het kerstdiner is de laatste jaren uitgegroeid tot een echte trend. De ene trui ziet er nog belachelijker uit dan de andere en mensen lijken er een wedstrijdje van de maken wie de meest foute trui draagt. Ben jij één van deze personen? Dan hebben we de gouden tip voor je: combineer je foute kersttrui trui met de nieuwe Nike Air Max 95 GS Christmas Sweater en je steelt gegarandeerd de show.

De Nike Air Max 95 is een legendarisch silhouet dat natuurlijk geen toelichting meer vereist. Het bovenwerk van de Air Max 95 bestaat uit diverse verticale panels en deze zijn bij de AM95 Christmas Sweater vormgegeven in de kerstige kleuren rood, groen en blauw. Het bovenwerk is voornamelijk rood, wat uiteraard dé kerstkleur bij uitstek is. Zo is het de kleur van de klassieke kerstballen en van het outje van de kerstman zelf. Daarnaast is het ook de kleur van zowel lijden en liefde als verbroedering en feestvreugde. Het middelste panel is groen: de kleur van de kerstboom. Maar ook de kleur die symbool staat voor hoop en nieuw leven. Het onderste panel is donkerblauw, een verwijzing naar de donkere nacht en familiaire gezelligheid.

Al deze panels zijn, zoals ook het geval is bij de ‘ugly christmas sweaters’, bedrukt met allerlei kleine symbolen die iets te maken hebben met kerst. Zo zien we onder andere een schaats, een kerstster, een kruis, een hartje en slingers. Bovenaan deze drie panels zit een rode layer van geweven textiel, duidelijk een knipoog naar de stof waar kersttruien normaalgesproken van gemaakt zijn. De sockliner is ook rood en heeft een warme en zachte binnenkant en de toebox is zilver: ook een echte kerstkleur. De midsole is wit en komt op een blauwe buitenzool – geheel passend in het kleurenschema.

Het is nog onbekend wanneer deze vette Air Max 95 GS Christmas Sweater gedropt gaat worden. Dit zal uiteraard ruim voor de feestdagen bekend worden, zodat je de sneaker nog op tijd in huis kunt halen. Zodra er meer informatie beschikbaar komt lees je dit uiteraard als eerste op de blog van theSneaker.nl. Tot die tijd kun je je prima vermaken met andere colorways van de Nike Air Max 95, die je eenvoudig via theSneaker.nl online kunt bestellen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software