De legendarische Nike Air Max 1 Atmos “Elephant” keert terug!

De sneakerheads onder ons zullen 'm misschien al wel herkennen: de Nike Air Max 1 Atmos “Elephant” uit 2006! We hebben goed nieuws voor jullie; deze meest geliefde Air Max 1 aller tijden keert deze zomer terug op the streets!

De sneaker verscheen voor het eerst in 2006 in samenwerking met de in Tokio gevestigde designstudio 'atmos', en maakte destijds deel uit van de Nike “Zoo Pack”. De colorway is al ruim 10 jaar oud, maar nog helemaal van deze tijd. En dat 'ie door de fans nooit vergeten is moge duidelijk zijn – sterker nog: het is een favoriet van velen! Tijdens Air Max Day 2016 hield Nike een poll met als vraag onder de fans wat voor hen de meest populaire Air Max sneaker aller tijden is. En, als 'beloning' zou deze sneaker opnieuw worden uitgebracht in 2017. De Nike Air Max 1 Atmos “Elephant” won de poll met glans, en Nike hield zich aan zijn woord: dit jaar wordt de gave sneaker opnieuw uitgegeven!

Het klinkt misschien een beetje raar, maar de iconische Elephant colorway is door de creative director van Atmos (genaamd Hirofumi Kojima) geïnspireerd op een foto van een olifant die heerlijk ontspannend het badderen is. De referentie naar de olifant vinden we uiteraard terug in de print, maar ook in de blauwe swoosh die afkomstig is van een olifant die water over zichzelf heen gooit!

Je haalt dit stukje culturele erfgoed al in huis voor 150 euro. De sneaker is verkrijgbaar vanaf 18 maart.

CHECK DE NIKE AIR MAX 1 ATMOS "ELEPHANT" HIER

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software