Lancering NIKEiD NSW Summer Collectie

Goed nieuws voor de sneakerfans: Nike heeft 16 mei jongstleden de NIKEiD NSW ‘Best of Summer’ Collectie gereleased. Hierdoor is het mogelijk om de meest populaire Nike schoenen te customizen met een exclusieve regenboogkleurige upper.

Ja, je hoort het goed! De allerbeste en de mooiste Nike silhouetten staan nu voor je klaar om geheel naar jouw smaak nóg beter te worden gemaakt! Bovendien is er de mogelijkheid om door middel van verschillende City ID’s je favoriete stad toe te voegen aan de schoen en op deze manier je favoriete metropolis te representen!

Nike Air Max Tea Premium ID

Een van die Nike toppers die blootgesteld wordt aan jouw wildste fantasieën is de Nike Air Max Thea Premium ID. Er is de mogelijkheid om de schoen van top tot teen aan te passen; zo kan je bijvoorbeeld bepaalde afwerkingen pimpen en kiezen uit meerdere kleuren. De sneaker beschikt over premium lichtgewicht demping en heeft een laag en strak profiel wat zorgt voor een uitermate hoog comfort.


En oh ja, het ziet er natuurlijk ook nog eens gelikt uit. Personaliseer de schoen verder door te kiezen uit mat of glanzend leer, of voeg spetters toe in een kleur naar keuze op de upper voor nog meer persoonlijkheid. Extra leuk is dat je de sneaker nog persoonlijker kunt maken door een City ID toe te voegen op de tong van de sneaker. Zo kun aan iedereen laten zien voor welke metropolis jij staat of wat je favoriete wereldstad is!

Nike Air Huarache Premium ID

De Nike Air Huarache ID is uitgerust met de originele zool en demping technologie zoals we die kennen van de classic Huarache. De inmiddels wereldberoemde Huarache hielband zorgt voor een uitermate hoog draagcomfort en natuurlijk voor die typische look. Je kunt deze running klassieker uit 1991 verder pimpen door verschillende kleuren – uiteraard geheel naar jouw smaak - te combineren.


De hielband is bovendien ook doorzichtig beschikbaar. Eveneens is er de mogelijkheid te kiezen uit verschillende materialen en de schoen op deze manier helemaal fine te tunen naar jouw voorkeuren; zo kies je uit verschillende exclusieve synthetische NIKEiD materialen zoals mat, glanzend of ‘regenboogeffect’ leder. Ook is het bij dit model mogelijk een City ID toe te voegen. Op deze manier kun je de classic Huarache helemaal klaarstomen voor de naderende zomer.

Nike Air Max 90 Premium iD

Representeer wie je bent en waar je vandaan komt door de Nike air Max 90 Premium iD volledig naar jouw smaak te customizen. Pas de materialen van de upper aan en kies uit verschillende zolen om je style en je passies te uiten. Wat betreft de zool kun je maar liefst uit drie vooruitstrevende Nike technologieën kiezen: Lunarlon voor een zachte demping, Phylon voor een lichtgewicht cushioning of gewoon de originele variant voor de klassieke look en feel die je van de Air Max 90 gewend bent. Wacht niet langer en ontwerp je eigen unieke sneaker; ééntje waarvan jij de enige op de wereld bent die ‘m rockt. Ga naar de NIKEiD website en ontwerp jouw eigen meesterwerk vandaag nog!


Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software