Ladies opgelet: Air Max Jewell krijgt drie nieuwe colorways!

Eerder deze maand maakten we op deze blog al melding van de Air Max Jewell, het nieuwste 'ladies only' model uit het Nike laboratorium. De schoen werd gereleased in het kader van de Air Max Day 2017, en is de perfecte kruising tussen de Air Max Plus en de Air Max Thea. Vandaag heeft Nike drie veelbelovende nieuwe colorways voor het model aangekondigd!

De Air Max Jewell zal gereleased worden in de colorways Vachetta Tan, klassiek zwart en een coole crèmekleur. Allemaal zijn ze uitgerust met een schildpaddenprint die we terugvinden op de hak en de voetboog van de schoen. We horen het je denken: “schildpaddenprint”? Inderdaad. Kijk en oordeel zelf, wij vinden dat de print perfect past bij de luxe uitstraling van de Air Max Jewell. De upper van de sneaker is namelijk vervaardigd van leer, waardoor 'ie een luxe look en feel heeft. De zichtbare Air Max unit in de hak zorgt er voor dat de sneaker uitermate comfortabel is, en maakt de sneaker helemaal af!

Sta je al te popelen om de sneakers te bestellen? Dan moet je helaas nog even geduld hebben. De release van de schoen staat geplanned op 1 april, en zal je € 140 gaan kosten. Één ding is zeker: met deze luxueuze en comfortabele sneaker zal je elke dag stralend voor de dag komen!

 

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software