Ladies! Get ready for the summer met de nieuwe Puma Roma Amor Sport!

Met de lancering van de Puma Roma Amor Sport heeft Puma de all-time hardloop klassieker ROMA een frisse female make-over gegeven! Met haar dubbele zool, chunky look en freshe colorway is de sneaker er klaar voor om de grootste trend van deze zomer te worden.

De Amor Roma is één van de pareltjes uit het Puma archief. De schoen werd in 1968 oorspronkelijk op de markt gebracht als hardloopschoen. Fashionista’s zagen al snel heil in de schoen en voordat men het wist was de sneaker een geliefd streetwear item. Daarna verdween de sneaker echter een tijdje in de luwte.

Totdat Puma het archief indook en de schoen herontdekte op een stoffige plank! Puma heeft al aangekondigd dat de schoen gereleased zal worden in meerdere colorways. Het model komt eerst in een gedurfde colorway genaamd ‘White-Mandarine-Red’.

Het silhouet is gefabriceerd van een mesh ft. suède constructie met een opvallende oranje Puma streep op de zijkant. Deze matcht goed met de blauwe details op de tong en de zool. Het gave kleurencontrast vinden wij misschien wel het sterkste punt van deze sneaker!

De EVA tussenzool komt op een witte rubberen buitenzool en maakt het design samen met de chenille patch op de hiel en de suède formstrip helemaal af. Dat Puma deze sneaker met gepaste trots presenteert blijkt ook wel uit de branding die op meerdere plekken terug is te vinden: op de tong, de zool, de zijkant én de binnenzool.

En het goede nieuws? De schoen is vanaf nu te verkrijgen en gaat je 110 euro kosten! De schoen zal spoedig gereleased worden in meerdere colorways. Is deze schoen toch niet helemaal je smaak? Check dan snel eens onze andere damessneakers van Puma. Blijf bovendien onze Facebook en Instagram volgen om op de hoogte te blijven van de laatste releases uit sneakerland.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software