Klassieker adidas Samba RM beschikbaar in twee nieuwe colorways

De adidas Samba, wie kent ‘m niet? In 1949 (!) op de markt gebracht als zaalvoetbalschoen, maar in de loop der tijd uitgegroeid tot één van de meest populaire en tijdloze lifestyle sneakers van adidas. Check snel de nieuwe Samba RM editie die gedropt zal worden in twee nieuwe colorways.

De oorspronkelijke Samba was met haar zwart/witte kleuren en design lekker low profile. Voetballers hadden al snel door dat ‘ie ook cool genoeg was om off pitch te dragen. Het duurde niet lang voordat andere mensen hier ook achter kwamen. Want feiten.. die liegen niet. De Samba is de op één na meest verkochte adidas schoen ooit! De schoen vloog meer dan 35 miljoen keer over de toonbank, en moet hiermee alleen de tennis cult-classic Stan Smith voor zich duiden.

Deze onbetwiste klassieker staat bekend om haar minimalistische en gestroomlijnde design, maar onderscheidde zich vooral door de bruine gum zool. Door de tijdloze stijl is de Samba onsterfelijk geworden. 

Een tijdje geleden werd de Samba RM uitgebracht; je zou 'm de 2019-proof versie kunnen noemen. De Samba RM blijft met haar gestroomlijnde figuur trouw aan haar roots, maar krijgt ook enkele lekkere moderne upgrades. Zo is de upper van de RM gemaakt van verschillende materialen, wat zorgt voor een moderne textuur en uitstraling. Ook staat er nu een vet “S4M3A” logo op de zijkant van de schoen. Het grootste verschil is echter de adidas Boost zool; deze zorgt voor een state-of-the-art comfort en demping!

De schoen blijft ondanks haar upgrades tijdloos en casual. De twee nieuwe colorways waar adidas mee komt zijn ‘Cloud White’ en ‘Triple Black’. De Cloud White is grotendeels wit van kleur maar heeft ook beige details op de tong en de heeltab. De Triple Black is uiteraard pikzwart.

En de Samba slaagt er na al die jaren nog steeds in om nieuwe harten te veroveren. Wereldberoemde celebrities zoals Rihanna, Kristen Stewart en Justin Timberlake worden vaak gespot op deze classics. Dit heeft alles te maken met de tijdloze en casual stijl van de Sambal hierdoor istie met veel verschillende soorten stijlen te combineren. Het model is per vandaag verkrijgbaar! Bestel 'm meteen in de officiele adidas webshop.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software