Klaar voor de wintermaanden met de Nike Air Force 1 Premium Winter

Ok, officieel gezien is het nog niet zo ver, maar... kijk eens goed naar buiten. Dan moet je concluderen dat de winter inmiddels toch echt begonnen is. Speciaal voor de koudere maanden komt Nike met een lekkere warme en zachte winter uitvoering van één haar meest verkochte modellen: de iconische Nike Air Force 1.

De sneaker begon als een echte basketbalschoen, maar is winterproof gemaakt en onder andere uitgerust met warme materialen. De sneaker is vervaardigd van kwaliteits nubuk, en heeft een heerlijk warme en zachte binnenvoering van sherpa. Zoals elke Nike Air Force 1 is 'ie uitgerust met een classic en comfortabele Nike Air demping. De traditionele en kenmerkende chunky rubberen buitenzool is vormgegeven in de kleur 'Gum Light Brown'. Met de Nike Air Force 1 Premium Winter hoef je bovendien niet bang te zijn om uit te glijden op besneeuwde of bevroren straten: het model is uitgerust met noppen op de buitenzool die zorgen voor een extra stukje grip!

De Nike Air Force 1 Premium Winter is momenteel te verkrijgen in twee colorways: ‘Black/Thunder Blue/Gum Light Brown’ en ‘Burgundy Crush/Gum Light Brown’. Hij gaat je 140 euro kosten. Ietsje duurder dus maar dan de normale Air Force 1. Met deze sneakers weet je in ieder geval zeker dat je tenen er deze winter niet af zullen vriezen! Ben je meer geïnteresseerd in de regular Air Force 1? Dat hebben we natuurlijk ook. Deze vindt je in alle kleuren en maten via onze webshop.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software