Karhu verwelkomt de lente met nieuwe Goodbye Winter Hello Spring Pack!

Het is weer lente! Reden genoeg voor Karhu om uit te pakken met kleurrijke en haast zomerse colorways in de nieuwe ‘Goodbye Winter, Hello Spring Pack’. In de pack zitten nieuwe colorways: eentje voor de Karhu Legacy en eentje voor de Karhu Synchron Classic!

Ken je het Finse sneakermerk Karhu? Je zou het misschien niet verwachten, maar het is één van de oudste sportmerken ter wereld. Karhu is opgericht in 1916 en werd al snel wereldberoemd door haar innovatieve hardloopschoenen. In de jaren vijftig verloor het merk de marketingstrijd van de grote jongens zoals Puma, Nike en adidas. Het merk raakte voor decennia lang in de vergetelheid. Sinds een aantal jaar is Karhu in Nederlandse handen en is het zich bezig gaan houden met het releasen van erg coole sneakers, zoals bijvoorbeeld de Legacy en de Synchron Classic.

Dat je ontwerpen wel kunt overlaten aan Scandinaviërs, dat wisten we eigenlijk al wel. Sneakers van Karhu ademen stuk voor stuk nog steeds eenvoud en functionaliteit, precies datgene waar het Scandinavische design zo bekend om staat. Kijk maar eens naar de Karhu Legacy uit de Goodbye Winter, Hello Spring Pack! De colorway is super fresh! Het bovenwerk van de schoen heeft een witte basis met eveneens witte Karhu branding op beide sides. De mudguard is echter groen van kleur en gemaakt van kwalitatief suède. De zwarte toebox is van mesh, en de oranje details op de tong en de hiel maken deze coole colorway helemaal af.

En dit was nog niet alles. Er zit ook nog een toffe colorway voor de Karhu Synchron Classic in het Goodbye Winter, Hello Spring Pack. In deze colorway overheerst echter de kleur groen. De kleuren treffen we aan op onder andere  de mudguard en de heel. De toebox is blauw, net als de heeltab. Ook deze schoen is gemaakt van een smaakvolle materialen combinatie van suède, leer en mesh.

Je kunt er niet omheen, deze sneakers ademen de lente! De Pack is vanaf nu te verkrijgen via diverse geselecteerde retailers zoals asphaltgold. De Synchron Classic kost je 125 euro - de Legacy heb je al voor 125 euro! Check ook de andere Karhu sneakers die je kan vinden in de webshop van theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software